Belli olmuyor o belli bir düzen gitmiyor kafasına göre çıkarıyor anlayacağın. Satışı da iyi diye biliyorum halbuki belki satış taktiği yapıyordur bu şekilO değil de seri hiç ilerlemiyor sanki.
Ayda 15-20 sayfa anca çıkartıyor de'mi?
Belli olmuyor o belli bir düzen gitmiyor kafasına göre çıkarıyor anlayacağın. Satışı da iyi diye biliyorum halbuki belki satış taktiği yapıyordur bu şekilO değil de seri hiç ilerlemiyor sanki.
Ayda 15-20 sayfa anca çıkartıyor de'mi?
Benim sıkıntım çıkış aralığı değil de hikayenin kağnı arabası hızında ilerlemesi.Belli olmuyor o belli bir düzen gitmiyor kafasına göre çıkarıyor anlayacağın. Satışı da iyi diye biliyorum halbuki belki satış taktiği yapıyordur bu şekil
Hikaye One'ye ait çizen murata, One'nin taslak olarak çizdiği bölümler 50-60 bölüm ileride en az,murata kafasına göre çiziyor çizmiyor bir şeyler yapıyor.Benim sıkıntım çıkış aralığı değil de hikayenin kağnı arabası hızında ilerlemesi.
One ile arayı kapatmak istemiyor da ondan mı böyle yapıyor bilmiyorum gerçi.
Ben de ondan bahsettim işte, One ile arayı kapatmak mı istemiyor? diye.Hikaye One'ye ait çizen murata, One'nin taslak olarak çizdiği bölümler 50-60 bölüm ileride en az,murata kafasına göre çiziyor çizmiyor bir şeyler yapıyor.