Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Croco-Boy

Çift depikli şimşek tekmesi ne abi ? Seri zaten kendi basina bi komedi sizde komedi koyunca suyu cikiyor.ıhhmm. herneyse Manga-tr ekibinin eline saglik.

Belli olmuyor o belli bir düzen gitmiyor kafasına göre çıkarıyor anlayacağın. Satışı da iyi diye biliyorum halbuki belki satış taktiği yapıyordur bu şekil :D
Benim sıkıntım çıkış aralığı değil de hikayenin kağnı arabası hızında ilerlemesi. :(
One ile arayı kapatmak istemiyor da ondan mı böyle yapıyor bilmiyorum gerçi.

Benim sıkıntım çıkış aralığı değil de hikayenin kağnı arabası hızında ilerlemesi. :(
One ile arayı kapatmak istemiyor da ondan mı böyle yapıyor bilmiyorum gerçi.
Hikaye One'ye ait çizen murata, One'nin taslak olarak çizdiği bölümler 50-60 bölüm ileride en az,murata kafasına göre çiziyor çizmiyor bir şeyler yapıyor.

Aynen seri devam etmiyor. Garou mu ne vardı ? Metal sopa ile dövüştü. Ondan sonra koptu seri sanki Şimşek Max ne ise .s hayır yanarım yanarım Saitama ya gelene kadar kaç vs olacak ..

@Tian ,Alt satırı okumamıştım yorgunluk :D

Dediğin gibi geriden takip etmek istiyor olabilir veya anlaşma olabilir One ile arasında bilemeyiz. Murata artık karakterlere aşina kafasına göre arc çıkarabilir bence. Ya anlaşma var ya da murata tembel :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık