Anladığım saitama dahil herkes sadece son paneli hatırlıyor. Belki bu gücün sahibi blast bir şeyler hatırlıyordur.Saitama şimdi bir şey hatırlamıyor mu, anlamadım.
yok reis bence blast anlamaz onun yeteneği ile alakası yok o garou saitamaya bambaşkta yetenek gösterdi. bir de kimse niye bahsetmiyor ama saitamanın psişik gücündenSaitama yine tek attı. Hapşurması osurması bile çok güçlü. Tam komedi seri. Aslında redraw yapılan bir yer vardı. Otur bir şey konuşacağım seninle dediği. Yine oraya döndük. Sadece daha havalı oldu. Saitama hayal ettiği dövüş sanatlarını öğrenmiş oldu. Garou kendini feda etmiş. Bunun yanında yine herkes saitamanın gücünü unutmuş oldu. Sanırım artık şu evrensel tehdit olan aydan homless empereora bakan yaratığı gördüğü yerde öldürebilir.
Anladığım saitama dahil herkes sadece son paneli hatırlıyor. Belki bu gücün sahibi blast bir şeyler hatırlıyordur.
ölmedi geri döndü odaSaitamanın, saitamayla birleşme nedenini anlamadım ve orjinal garou öldü mü?
Ben de bu olayı çözemedim, detaylıca biri açıklayabilir mi? anladığım kadarıyla yumruk gelecekten geldiği için o zamanda hiç atılmamıştı o yüzden mi diye düşündüm ama daha mantıklı bir açıklaması vardır belki.Bu zero punch olayı ne anlatacak var mı
Ne psişik gücü?yok reis bence blast anlamaz onun yeteneği ile alakası yok o garou saitamaya bambaşkta yetenek gösterdi. bir de kimse niye bahsetmiyor ama saitamanın psişik gücünden