Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Istediği kadar kanıtlasın. Boros da böyleydi, ama o dövüşte Saitama'nın bariz üstün olduğu belliydi. Garou bildiğin Saitama'ya rakip olarak çizilmiş. Serinin ana temasına aykırı bir durum var ortada. Karşısına çıkan tüm rakipleri tek yumrukla indiren ve bu durum serinin adı bile seçilmişken Saitama'nın ciddi ciddi dövüşmesi saçmalık bana göre. Hani eğlenir ya da rakibini falan tartar o başka, ama bu dövüşte Garou'ya üstün gelemedi. Ben bunu gördüm.
Geçen sayıdan sonra bende bu sayı tekleyeceğini düşünmüştüm yalan yok. Şu uzay zaman kavramlarının bi seriye giripte bozmadığı seri yok ama :D

Bazı düşmanlar vardır öyle tek yumrukla değil de evire çevire dövmek lazım. İşte bu onlardan.
Yahu bırakın gözünüzü seveyim. Öğrencim öldü ayağına güzel bir bölüm çiziyor (bir önceki bölüm ). Bunu muazzam çizimlerle iliklerimize kadar işliyor. Özellikle elindeki çekirdekle attığı o muhteşem yumruğu. Sonraki bölüm ise avıyla oynayan kedi gibi oluyor Saitama. Nereden baksan yanlış. Geçen bölüm olmasa bu bölümde sorun yoktu.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık