Ucunu açık bıraktı yazar yine. Boyutlararası savaşçılar geldi saldırının etkisini kontrol altına almak için. Saitama'nın azamisini göremedik yine.Saitama'nın sinirli halini ilk kez görüyoruz. Attığı yumruk evrenin bütünlüğünü tehdit etmeliydi, ama sonuç hüsran benim açımdan.
Azamisini görmeye gerek yok. Sınırsız potansiyeli olduğu için zaten göremeyiz, fakat geçen haftaki bölümden sonra bayağı üzdü bu bölüm.Ucunu açık bıraktı yazar yine. Boyutlararası savaşçılar geldi saldırının etkisini kontrol altına almak için. Saitama'nın azamisini göremedik yine.
Ben de senin gibi hissettim okurken. Sayıda yıldızlar yokediliyor ama Garou gereksizi yüzünden zevk alamıyoruz.Garou denen gereksiz hala ölmemiş üzerine bir de kan almış galiba.
Ne gereksiz gereksiz işler öyle ya
kısmen haklısınız ama artık o garou diye bakmamak lazım tanrının gücü elinde yüzde kaç vermiştir bilmem ama şu an tanrı ile kapışmak yerine onun gücüyle kapışıyor diye bakmak lazım ve tanrının gücü hemen ölmemesi gerek benceBen de senin gibi hissettim okurken. Sayıda yıldızlar yokediliyor ama Garou gereksizi yüzünden zevk alamıyoruz.
Efsanevi bir mesaj ;heyecanlanip duvar parcalayan biri (cidden)vardi.şimdi de bu.tabletle tuvalete girmekTuvaletteydim yeni bölümü gördüm, çıkmayı bekleyemeden heyecanlanıp yan odadaki kardeşime telefon ettim rahat okumak için tableti getirttirdim. Değdi.