Wano arc ile yarışıyor.arkadaşlar bitmedi mi bu canavar arcı hala
Wano arc ile yarışıyor.arkadaşlar bitmedi mi bu canavar arcı hala
Bıktım ya ilgi çekmeyen aşırı fazla bölüm vardı. Derdim saitama görünsün falan değil ama en gereksiz karakterlerin dövüşleri bile acayip uzatılıyor. Çocuk imparator ve anka kuşu savaşı güzeldi ama aynı bölümleri 5-6 kez arka arkaya gördüm. Ben animelerin duygusal anlarında bile ağlamam o yarım saat bölüm okuyup sonraki bölüme geçince aynı bölümü görmenin verdiği sinirle ağlayacaktım ya.Wano arc ile yarışıyor.
Yapamaz değil, yapmaz. Adam savaşa başlamadan "Garou'nun radyasyonuna etrafındaki insanlar dayanamıyor, sadece benim gibiler dayanabilir" gibisinden konuşuyor. Sonra da farklı evrene gönderiyor. Adamın amacı insanları kurtarmak. Sonra eleman geri dönünce saldırılarını gökyüzüne aktarıyor. Garou ve Saitama saldırılarını çarpıştırırlarken "dünyaya bir şey olacak" diye endişeleniyor. Adamın başka boyuta gitme amacı da zaten God'un dünyayı yok etmesinden korkmasından.Karşı durmaktan ziyade dünyadan bir şekilde mühürlemişler gibi. Bunun için illa eşit derecede güçlü olmak gerekmiyor. Ki baktığımız zaman yıldız patlamaları filan oluyor dünyada hiçbir şey olmuyor. Yani normal dünyaya kıyasla çok daha güçlü dünya. Bu evrende bir şey yapamıyorsa Garou'ya karşı başka evrenlerde de yapamaz.
Orada en son okuduğumda genosun hocası ölmüştü ve 3 tane ejderha seviyesi canavarla saitama uğraşacaktı. O zamana kadar garou saitama savaşı böyle olmadı ve saitama güç artımı yağmadı hiç. Hatırladığım yok yani. Sonrasında birşeyler mi oldu? Öyleyse kalan yerleri okuyacağım. Yoksa okumayı bıraktım onu çünkü konu bayağı değişmişti
Mangaka çok abarttı. Ya galaksi yok edecek saldırılar yaptıracak ama dünyaya bir şey olmayacak. Yada bu ikisiyle beraber Blast ayrı bir evrene ışınlanacak, orada kapışmaya devam edecekler. Şuan bu ikisi ve Blast'ın gücü aşırı fazla gelir dünyaya.Blast ya kendi takımını çağıracak ya da bunları bir şekil başka gezegene ışınlayacak. Yoksa bu gezegen patlar 1 defa küresel çapta saldırı 3 defa bölgesel nükleer patlama dizisi yaşandı. Ayak basacak yer yok şuan...
Uzun ihsan efendi gibi bir benzetme sezdim?Ama onun olayı bu Genos Saitamanın rüyalarında gördüğü ölümcül zorlu dövüşleri yapan karakter sonuçta.