Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Ciddi olmasında ben de sorun görmüyorum orası yanlış anlaşılmasın @Dattebayo..! yada @kekomancer gibi bu bölüme yükselinir mi de demiyorum. Bence bölüm şaheser. Söylediğim şey OPM'de bu kadar uzun süren ciddiyet hoşuma gitmiyor özellikle Saitama ortamdayken.

Şahsen Saitama'yı zorlanırken, kanarken vesaire vesaire görmek istemem.
Site yazılımı bile olayı çözüp red'in bildirimlerini bana göndermiyor :hhh:
Şaka bir yana Garou hikayesinden çok sıkıldım ben. Yoksa bölüm 10# 5*. Hatta alev atmıştım panelleri ilk görünce.

Saitama ve Garou'nun yumruklarını Blast portallar ile başka evrene aktaracak diye düşünüyor millet.

Öteki türlü Dünya yok olacak çünkü, bir şekilde engellenmesi gerek bu yumrukların ya da kimsenin olmadığı boş bir gezegene ışınlamalı Blast Saitama ve Garou'yu.

No.1 karakter gerçekten güçlüymüş bunu görmüş olduk ama Garou ve Saitama'nin yanında bir tık sönük kaldı adam. Biraz daha epik bir yerde bir şekilde giriş yapsa sanki daha iyi olabilirdi.
Blast aslında gücünü ve kendisini wc'de görmüyoruz diye hatırlıyorum, hatta o blastın yanındaki adamları bile wcde görmedik.

Son düzenleme:
Blast aslında gücünü ve kendisini wc'de görmüyoruz diye hatırlıyorum, hatta o blastın yanındaki adamları bile wcde görmedik.
Doğru hatırlıyorsun görmüyoruz silüet olarak çıkıyor karşımıza hep ancak her iki versiyonun da yazarı aynı olduğu için görmüş olsaydık sanırım karşımıza yine bu adam çıkardı. İstersen mesajını da spoiler içerisine al WC okuyanlar veya okuyacak olanlar bu başlık altında spoiler yemesin :D

Son düzenleme:
Garou saitama'nın ciddi yumruğunu mu taklit ediyor yoksa daha önce yaptığı normal yumrukları mı?
Ciddi yumruğu kopyalıyor. Saitama yumruğu atarken " Öldürücü hamle; ciddi seri ciddi yumruk" yazıyor... Garo için de " Mod Saitama Ciddi yumruk" yazıyor.

saitama vites artırıcak.
Orada en son okuduğumda genosun hocası ölmüştü ve 3 tane ejderha seviyesi canavarla saitama uğraşacaktı. O zamana kadar garou saitama savaşı böyle olmadı ve saitama güç artımı yağmadı hiç. Hatırladığım yok yani. Sonrasında birşeyler mi oldu? Öyleyse kalan yerleri okuyacağım. Yoksa okumayı bıraktım onu çünkü konu bayağı değişmişti

Saitama, kendisine fırlatılan Genos'un çekirdeğini sağ eliyle tutuyor. Demek ki sağ eli dominant. Garou'ya vurmadan önce de çekirdeği sol eline alıp, yumruğu sağ eliyle atıyor. Yani gerçekten tüm gücünü verdiği bir yumruk olabilir, öyle ki sol eliyle vurmak bile istememiş güçlü elini kullanmış.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık