Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Gerçekten karasakala benzedi garou. bu kopyalama işinde bir bozukluk çıkacak bence. Saitamanın gerçek gücü kopyalanamayacak kadar çok olabilir. Devrelerin fazla yüklenmesi gibi patlayabilir.

Herkes radyasyondan bayılırken, king, flash ve gümüşdişin ayakta kalabilmesi de ilginç. Bu radyasyon kingde birşeyleri açar mı ki acep

Bu nasıl bölüm yahu. Çizimler , duygu aktarımı bu kadar mı başarılı olur :alkis: Diğer bölüm hangi evren o yumrukla yok olacak kim bilir. Garou ya da Blast o yumruğu başka bir evrene yansıtacaktır. Saitama'nın en ciddi gördüğümüz hali bu olsa gerek. Umarım arada Blast'ı ve tayfasını da teklemez:ehe:

Son düzenleme:
Gerçekten karasakala benzedi garou. bu kopyalama işinde bir bozukluk çıkacak bence. Saitamanın gerçek gücü kopyalanamayacak kadar çok olabilir. Devrelerin fazla yüklenmesi gibi patlayabilir.

Herkes radyasyondan bayılırken, king, flash ve gümüşdişin ayakta kalabilmesi de ilginç. Bu radyasyon kingde birşeyleri açar mı ki acep
Önceden bunla ilgili bir açıklama yapılmıştı. King'in gizli gücü falan çıkmayacak diye.

Birinci fotoğrafta flashback > tüm op evrenindeki dram olsun olmasın tüm flasbackler

Geç geliyorum diyor ya bir de ikinci fotoğrafta sol eline dikkat ederim sağ elinde ciddi yumruk sol elinde genos'un kalbi, çekirdeği var.

Üstat sen ne biçim mangakasın ya, bu ne biçim karakter be. Baksan evrendeki en güçlü adam bunu izlemesi neresi zevkli dersin gece gece üzdü :(
Ben o sahnede Genos çekirdeğinin hasar görmesi durumunda öleceğini söylüyor sanmıştım. Onun flash backidir diye düşündüm. Böyle çok daha vurucu olmuş. İçime oturdu.
Üstelik tam zamanında gelen hep kendisi oluyordu rahmetlinin. Çok iyi bir sahne olmuş.

King'i yeni fark ettim. Adam hala kendinde. King engine harekete bile geçmemiş. King-sama kendini gösteriyor yine.

Garou saitamayi kopyalasa da sınırına gelecek bir yerden sonra saitamanin gücünü kopyalayamadigimi farkın açıldığını saitamaya zarar vermediğini anlayacak. Sonra biat edecek reizee 😎😎

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık