Stromy 22 Haz 2022 #4,631 Gaoruyu tanımak çok güzeldi ilk defa delirmiş saitama görüyoruz galiba o7 gaoru
Siymoon 22 Haz 2022 #4,636 Lan oha yeminle izlerken sahneleri nasıl heyecanlandım. Bu kadar beklemiyordum. Şuan kalbim küt küt atıyor.
Lan oha yeminle izlerken sahneleri nasıl heyecanlandım. Bu kadar beklemiyordum. Şuan kalbim küt küt atıyor.
Silinmiş Üye 22 Haz 2022 #4,637 Adam sırf Saitama tüm güçte gelsin diye Genosu öldürdü ya laaa Ama tam beklediğim hareketti keşke bang'a da benzer bir şeyler yapsaydı.
Adam sırf Saitama tüm güçte gelsin diye Genosu öldürdü ya laaa Ama tam beklediğim hareketti keşke bang'a da benzer bir şeyler yapsaydı.
Gandalf 22 Haz 2022 #4,638 Saitama blastında üstünde bir seviyede anlaşılan. Garou blast iyiydi de genos senin ne işin vardı orada be. saitama senin için bir helva da kavurmaz ki
Saitama blastında üstünde bir seviyede anlaşılan. Garou blast iyiydi de genos senin ne işin vardı orada be. saitama senin için bir helva da kavurmaz ki
ShanksTaicho 22 Haz 2022 #4,639 Olm bu nasıl bölüm saitama harbi sinirden ciddilesti blast bile tırstı neler olacak bakalım.
nuni 22 Haz 2022 #4,640 One'den farklı bir yola girdi Murata. Bir yandan güzel oldu bir yandan kötü. İlk versiyonun Murata uyarlamasını çok merak etmiştim.
One'den farklı bir yola girdi Murata. Bir yandan güzel oldu bir yandan kötü. İlk versiyonun Murata uyarlamasını çok merak etmiştim.