UranyumX 12 May 2022 #4,421 Bölüm yokken mesaj atıp heyecan yaratıyorsunuz ama bölüm gelmiş haber veren olmamış. Adaletin var mı dünya?
Bölüm yokken mesaj atıp heyecan yaratıyorsunuz ama bölüm gelmiş haber veren olmamış. Adaletin var mı dünya?
Sesshomaru 12 May 2022 #4,422 Kele bak dünyanın görüngesini bozdu. Elf hatun yakıyür Gizli İçerik Tanıdık geldi de ırkından başka birisi her hal Gizli İçerik Bu sahnede güldüm işte. Yurt abileri gibi kardeşim akşam pilavlı var sakın unutma Gizli İçerik
Kele bak dünyanın görüngesini bozdu. Elf hatun yakıyür Gizli İçerik Tanıdık geldi de ırkından başka birisi her hal Gizli İçerik Bu sahnede güldüm işte. Yurt abileri gibi kardeşim akşam pilavlı var sakın unutma Gizli İçerik
Bayx 12 May 2022 #4,423 garou’ya attigi yumruklar - seri olanlar - normal yumruklar sanirim ciddi seri degiller yoksa garou ölürdü?
garou’ya attigi yumruklar - seri olanlar - normal yumruklar sanirim ciddi seri degiller yoksa garou ölürdü?
Empyrium 12 May 2022 #4,425 Bölüme bak be birde one piece bak zortladı. O değilde son sayfadan anlamadım yumruk tokuştururken bi anda garou çöküuor ve konuşmaya başlıyorlar barakada neden ve niye?
Bölüme bak be birde one piece bak zortladı. O değilde son sayfadan anlamadım yumruk tokuştururken bi anda garou çöküuor ve konuşmaya başlıyorlar barakada neden ve niye?
Mihawk 12 May 2022 #4,428 Boyut açacak kadar güçlü olan tipler tam olarak neye şaşırdılar? Umarım seri saçmalamaz.
Teach 12 May 2022 #4,429 Bayx dedi ki: garou’ya attigi yumruklar - seri olanlar - normal yumruklar sanirim ciddi seri degiller yoksa garou ölürdü? Genişletmek için tıkla ... Kel'in amacı Garou'yu öldürmek değil, durdurmaktı. İstese çoktan öldürürdü.
Bayx dedi ki: garou’ya attigi yumruklar - seri olanlar - normal yumruklar sanirim ciddi seri degiller yoksa garou ölürdü? Genişletmek için tıkla ... Kel'in amacı Garou'yu öldürmek değil, durdurmaktı. İstese çoktan öldürürdü.