Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Aslında şunu merak ediyorum acaba eforsuz tek atabilir mi? Kırkayağa bi koymuştu baştan başa atomlarına ayrılmıştı. Acaba bunu da aynı şekil yapabilir mi ? Yoksa garou o kadar güçlendi ki lord Boros u bile geçti mi ?
isterse atar.molüküllerine ayırır.(ciddiye almaya başladığında).
Keşke saitama'nın kızdığını veya kana susamış gücünü görebilsem.

One'ı okumamış olsaydım bu Garou'nun gerçekten bir şansı olduğunu düşünürdüm.

Bu seri de çok tutarsızlık var, kahramanlık birimi savaşı canlı aktarıyor ama Saitama'nın yaptıklarını göremiyor. İlk başlarda olabilir diyordum ama şimdi biraz cringe gelmeye başladı.

Mumen Rider bunu yüzlerce kez yaşamıştır. Çok istemesine rağmen sürekli ağır bir şekilde dayak yedi adam. Aynı şeyleri yapıp, aynı yollardan geçenler bile farklı güçte seride. Ortada bir şans faktörü olduğu bariz bence.
Mumen Rider dedin yüreğimi deştin be. Ondaki irade seride kimse yok. Ama şans işte Garou gibilere gidiyor... :artiz:

Mumen Rider bunu yüzlerce kez yaşamıştır. Çok istemesine rağmen sürekli ağır bir şekilde dayak yedi adam. Aynı şeyleri yapıp, aynı yollardan geçenler bile farklı güçte seride. Ortada bir şans faktörü olduğu bariz bence.
Ben webcomic halini bitirdim. Mumen Rider hakkında iyi bir şey oluyor diyebilirim. İsteyen olursa spoiler içinde söylerim.

Bu seri de çok tutarsızlık var, kahramanlık birimi savaşı canlı aktarıyor ama Saitama'nın yaptıklarını göremiyor. İlk başlarda olabilir diyordum ama şimdi biraz cringe gelmeye başladı.
Evet bu kısmıda kabak tadı verdi ama senaryo işleyişi nedeniyle öyle olmak durumda.Ne zaman gerçek ortaya çıkar soru işareti.

Bölüm 88, sayfa 33 bu bölümde kısıtlayıcıdan biraz bahsediyor ve Saitama'nın kısıtlayıcısını kırdığını söylüyor. Bir de Garo, Kara Parıltı ile dövüşürken kısıtlayıcısının kırılmaya başladığını söyledi...
Sanırım kısıtlayıcı kırmak için bir bedel ödenmesi gerekiyor. Saitama kel kaldı :D, Garo ise insanlığını kaybetti. Mumen Rider'ın kısıtlayıcısının kırılması için belki de bisikletini kaybetmesi gerekiyordur.

Bölüm 88, sayfa 33 bu bölümde kısıtlayıcıdan biraz bahsediyor ve Saitama'nın kısıtlayıcısını kırdığını söylüyor. Bir de Garo, Kara Parıltı ile dövüşürken kısıtlayıcısının kırılmaya başladığını söyledi...
Sanırım kısıtlayıcı kırmak için bir bedel ödenmesi gerekiyor. Saitama kel kaldı :D, Garo ise insanlığını kaybetti. Mumen Rider'ın kısıtlayıcısının kırılması için belki de bisikletini kaybetmesi gerekiyordur.
Eğer öyleyse elimde balyoz bisikleti kırmaya gidiyorum. Bir mumen rider bir de Genos şu seride gerçek manada kahraman ruhunu taşıyan adamlar. Mumen riderı yedirmem o keltoşa.

ona bakarsan genosun gözleri kamera ile olayları kaydetip youtube a verse,yeterdi.neyse akşam karanlığında savaşılıyor diyelim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık