Şu şahsiyet:Serinin tarzı öyle efsane çizimler bir anda karikatüre dönebilir .Animede Saitama'yı kim seslendirecek bilen varmı?
http://myanimelist.net/people/17635/Makoto_Furukawa
Şu şahsiyet:Serinin tarzı öyle efsane çizimler bir anda karikatüre dönebilir .Animede Saitama'yı kim seslendirecek bilen varmı?
Yok artık kötü çizdiğini söylemişlerdi ama bu kadarıda fazlaSaitama yazdım merak ettim neymiş diye Japonya'dabir kentmiş Tokyo'ya yakın falan filan sonra da ana karakter resmi çıktı ilginç bir tipi var bende okuyayım One Piece'den başka okuyacağım ilk manga olacak türkçeleri mevcut demi. Ayrıca şurada über bir şey çizmiş kimse tebrik etmek lazım.
Ayrıca şu da var bu da serinin yaratıcısın çizimi herhalde çok kötü ya bu harbiden.
Ben de konuyu o niyetle açtım. Murata'dan takip edip muhabbet etmek daha iyi olacaktır.Güzel konu, eline sağlık. Seriyi bilmeyen arkadaşlara sesleniyorum bir dakika daha durmayın gidin başlayın beyler on numara beş yıldız muhabbet dönüyor hem zevk alacak hem de çoğu bölümde sesli gülecek yardıracaksınız. Konuyu görünce kaldığım yerden devam ettim ve güncele geldim 43'ün türkçesi çıkmış en son Murata'nın versiyonundan. Sizden ricam ONE'ı okuyan, takip eden arkadaşlar spoiler vermezse bu konuda çok tatlı olur. Animesini de sabırsızlıkla bekliyorum
Bu ikisi aynı kişinin. İlk mesaja bakarsan bu iki çizimin çok üst düzey olduğunu anlarsın.Yok artık kötü çizdiğini söylemişlerdi ama bu kadarıda fazla
hahah Bugün okudum bende dediğin antreman mevzusunu kahkaha attım. Ne ölümcül idmandı öyle.Özellikle çizimleri olağanüstü.
Bu arada Saitama'nın o gücü kazanmak için yaptığı antreman insan işi değil. Netero'nun sınırlarını aşmak için yaptığı antreman yanında devede kulak :S
hahah Bugün okudum bende dediğin antreman mevzusunu kahkaha attım. Ne ölümcül idmandı öyle.