Bazı sayılarda değişikliğe gitse de genel durumda bir değişiklik yok. O Kara spermin özel formu çok üst düzey. Webcomicten çok da sapmayacaktır.Orjinal hali ile 1-1 aynı gitmiyor.Çok farklı bölümler mevcut.Durumu belirsiz o yüzden.
Bazı sayılarda değişikliğe gitse de genel durumda bir değişiklik yok. O Kara spermin özel formu çok üst düzey. Webcomicten çok da sapmayacaktır.Orjinal hali ile 1-1 aynı gitmiyor.Çok farklı bölümler mevcut.Durumu belirsiz o yüzden.
Bende orjinal seriden hatırlıyorum.Sperm in özel formu ciddi güçlüydü.Bakalım nasıl geçecek bunda.Bazı sayılarda değişikliğe gitse de genel durumda bir değişiklik yok. O Kara spermin özel formu çok üst düzey. Webcomicten çok da sapmayacaktır.
Son 2 bölümü okudun mu?Atletli Usta diye boşuna dememişler, ilahi atlet xd
edit: bu arada herkes Sweet Mask falan demiş ama ben anlamadım en son o kafayı yemedi mi? Canavar muhabbetleri dönmüştü ben mi sayı kaçırdım ki
Hepsini okudum en son Sweet Mask bir çirkin canavarla dövüşüyordu sonra kafayı yemişti sanırımSon 2 bölümü okudun mu?
Atletli usta şu an perte çıktı ama yaşıyor, şeker maskede kolu koptu ama yaşıyor. Gümüş diş, kara parıltı ve atomik samuray, çirkin herife, kara sperme ve kötü suya karşı savaşıyorlar şu an vs.ler devam ediyorHepsini okudum en son Sweet Mask bir çirkin canavarla dövüşüyordu sonra kafayı yemişti sanırımsonrasını hatırlamıyorum.
Sweet maskı bacaklarından tutup ikiye ayırmışlardı. Tabi öncesinde kafasını ezmişlerdi.Atletli usta şu an perte çıktı ama yaşıyor, şeker maskede kolu koptu ama yaşıyor. Gümüş diş, kara parıltı ve atomik samuray, çirkin herife, kara sperme ve kötü suya karşı savaşıyorlar şu an vs.ler devam ediyor
Son iki bölümü tekrar oku oturur kafanda![]()
Bu orjinal seri falan hep kafamı karıştırmıştır. Ne dönüyor bu mangakanın kafasında?Bende orjinal seriden hatırlıyorum.Sperm in özel formu ciddi güçlüydü.Bakalım nasıl geçecek bunda.
Orjinal hali cin ali seviyesinde çizimleri.Murata serinin remake halini yayınlıyor.Kendince dokunuşlarda yapıyor.Sweet maskı bacaklarından tutup ikiye ayırmışlardı. Tabi öncesinde kafasını ezmişlerdi.
Bu orjinal seri falan hep kafamı karıştırmıştır. Ne dönüyor bu mangakanın kafasında?