Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Doğru biliyormuşum yani.
Sanırım amai mask ve Zombieman aynı tornanın çocukları. Aralarındaki hoşlaşmama olayından bunu çıkardım. Bir de Amai Mask'ın kafası ezildi ve bedeni ikiye ayrıldı. Bu saatten sonra anca yok olduktan sonra bile hiçbir şey olmamış gibi geri gelen Zombieman anca dirilir.
Zombieman demişken, o adamın nasıl geri geldiği gösterildi mi? En son Child Emperor ulaşamıyorum diye ağlıyordu ve kıyafetinin cebindeki vericiyi bulmuştu. Sonra bir baktık adam sapasağlam çocuğun yanında konuşuyorlar.
Pig god yutmuştu galiba zombiman'i öyle hatırlıyorum. O sayede çıkarmıştı yukarı. One'ı okumadım ama bazı yerlerde önüme çıktı oralardan spo yedim. Amai mask'te yaratık gibi bir şey. Değiştirmezse Murata orjinale göre ki sanmıyorum ölmez.

Pig god yutmuştu galiba zombiman'i öyle hatırlıyorum. O sayede çıkarmıştı yukarı. One'ı okumadım ama bazı yerlerde önüme çıktı oralardan spo yedim. Amai mask'te yaratık gibi bir şey. Değiştirmezse Murata orjinale göre ki sanmıyorum ölmez.
One'ı okumadım. Ama amai mask için arıyorken o dediğin bilgiyi ben de buldum. Muhtemelen az bir kısmını, detaylı açıklamasına bakmadım. O yüzden diğer adamla ortak noktaları olduğunu düşündüğümü söyledim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık