Güzel bir tat kattı. Ciddili şaşkınım opmye böyle bir çar giriğine.İşte Boros+ seviyesidir diyorum ya. Boros+ demek zaten geri kalan bütün S seviye kahramanları (King hariç) alır demek. Umarım seriye güzel yedirilir, şuanlık varlığından memnunum.
Güzel bir tat kattı. Ciddili şaşkınım opmye böyle bir çar giriğine.İşte Boros+ seviyesidir diyorum ya. Boros+ demek zaten geri kalan bütün S seviye kahramanları (King hariç) alır demek. Umarım seriye güzel yedirilir, şuanlık varlığından memnunum.
Şu flash varya ona sen kimsin lan diyip vurmasını istemiştim ama olmadıBlast, kelden tek yiyene kadar havalı takılacak galiba.
Blast da Saitama gibi ya da Bang gibi duruyor. Aşırı güçlü ama egoist narsist falan değil. Doğrucu ve sakin. O yüzden aralarında anlaşmazlık çıkmaz.Blast, kelden tek yiyene kadar havalı takılacak galiba.
Kavga etmese bile bir sahnede güç farkını gösterecektir yine diğer karakterler gibi uçurumu görüp dumur olacaktır.Blast da Saitama gibi ya da Bang gibi duruyor. Aşırı güçlü ama egoist narsist falan değil. Doğrucu ve sakin. O yüzden aralarında anlaşmazlık çıkmaz.
Tatsumaki vurur vurur. Saitama takmaz bunu. Saitamayı yenmesi için uzaya fırlatması lazım.Saıtama vs tatsumakı olsa kim alırdı
Gözüktü ne demek ya, olaylara girdi aktı bildiğin aktı.
Lan ciddi misiniz? En son tatsumaki şov okumuştum. Ondan sonra 1 bölüm çıkmış olması lazım, biriksin diye okumamıştım o bölümde de yıllardır beklediğim karakter mi ortaya çıktı? Afedersiniz Bela vaziyyetin içine soxum.Oho sen gör bide saitamadan kan alıyorlar
Takip etmiyorum ama karşıma geldiği kadarıyla bakıyorum o seriyi de. Benim hatırladığım kadarıyla orda bir fbde vardı sanki bir iki sahnesi birde hakkında bahsedilen featleri vardı, onun dışında bu serideki gibi gözüktüğünü hatırlamıyorum.Kavga etmese bile bir sahnede güç farkını gösterecektir yine diğer karakterler gibi uçurumu görüp dumur olacaktır.
Asıl mangaka daha önden çiziyordu orada akıbeti belli mi?