Katılıyorum çok daha zevkli bana göre. Ama yapımcılar çok karışık, bir manga var bir webcomic var bir anime var.OPM>OP.
Katılıyorum çok daha zevkli bana göre. Ama yapımcılar çok karışık, bir manga var bir webcomic var bir anime var.OPM>OP.
Yok be. O kadar da karışık değil. Seri ilk önce webcomic olarak ONE tarafından yayınlanıyordu, sonra Yusuke Murata ile iş birliği içinde güzel çizimlerle dergide yayınlanmaya başladı. Millet bayıldı, animesi çıktı.Katılıyorum çok daha zevkli bana göre. Ama yapımcılar çok karışık, bir manga var bir webcomic var bir anime var.
Animesi iyi ya, bitir de geç.Animede ikinci sezonu izlememi tavsiye eder misiniz yoksa direkt mangadan mı devam etmeliyim?
Teşekkürler cevap için. Pek beğenilmemiş gördüğüm kadarıyla 2.sezon. Manga okuyucuları tarafından özellikle. Bende tereddüte düşmüştüm acaba nasıl diye. Stüdyoda değişmiş sanırım.Animesi iyi ya, bitir de geç.
ilk sezondan çıtayı baya yükseltince böyle olduTeşekkürler cevap için. Pek beğenilmemiş gördüğüm kadarıyla 2.sezon. Manga okuyucuları tarafından özellikle. Bende tereddüte düşmüştüm acaba nasıl diye. Stüdyoda değişmiş sanırım.
Manga, animenin yanında filler kalmış. Adamlar fastforward yapmışlar sayfa falan atlamışlar baya. He bence kötü olmuş. Manganın çok hızlı geçilmesi de iyi etki bırakmıyor.Animede ikinci sezonu izlememi tavsiye eder misiniz yoksa direkt mangadan mı devam etmeliyim?
Madhouse farkı diyelim biz ona aynen öyle şirket değişince sıkıntı oldu.Teşekkürler cevap için. Pek beğenilmemiş gördüğüm kadarıyla 2.sezon. Manga okuyucuları tarafından özellikle. Bende tereddüte düşmüştüm acaba nasıl diye. Stüdyoda değişmiş sanırım.
Normal o zaman böyle olması baya kaliteli bir iş çıkarmışlar çünkü ilk sezonda.ilk sezondan çıtayı baya yükseltince böyle oldu
Sağol bilgi için. Bencede pek hoş olmamış öyle yapılması, çok önemli şeyler atlanmamışsa izlerim herhalde animeyi. Zaten uzunda bir seri değil.Manga, animenin yanında filler kalmış. Adamlar fastforward yapmışlar sayfa falan atlamışlar baya. He bence kötü olmuş. Manganın çok hızlı geçilmesi de iyi etki bırakmıyor.