Boros dövüşü gibi olsun yeter bana.
Boros dövüşü gibi olsun yeter bana.
Haklısın dostum o da var. Haftalık çıksa ve bu süreç daha hızlı geçse bu kadar canımı sıkmazdı bu durum.Bence sıkıcı gelmesinin bir sebebi de bölümlerin peş peşe haftalık olarak çıkmamasının etkisi çünkü zaman aralığı çok uzun olabiliyor bölümler arasında haliyle insan başka karakterlerde görmek isteyebiliyor. Şöyle haftadan haftaya 1 bölüm gelse o kadar da baymaz idi seri şekilde geçip gidebilirdi ama bu sefer çizim kalitesi nasıl olurdu bilemem. He bana sıkıcı geliyor mu hayır ama sizi de anlayabiliyorum.
Eleman öyle kötü biri de değil ki Saitama Boros'a vurduğu gibi vursun. Kaldı ki Garou o kadar güçlenebilirmi bilmiyorum.Boros dövüşü gibi olsun yeter bana.
Ben hatırlamıyorum ama para mevzusundan anlaşamamışlardır belki Ama Madhouse harbi iyi yapıyor. 1.sezon 2. sezonu ikiye katlar.Madhouse neden 2. sezonu yapmadı ? Bilgisi olan var mı bu konuda ? İnanılmaz övgüler almıştı sonuçta .
Madhouse eskisi gibi değil diyenler var. İlk sezonda bir sürü freelance çalışmış, öyle diyorlar.Madhouse neden 2. sezonu yapmadı ? Bilgisi olan var mı bu konuda ? İnanılmaz övgüler almıştı sonuçta .
Adamların eklediği o ufak filler bile dövüşün en iyi kısmı he.Madhouse eskisi gibi değil diyenler var. İlk sezonda bir sürü freelance çalışmış, öyle diyorlar.
Boros dövüşünü birkaç kere izlemişimdir. Hele şu rage attığı kısmı seviyorum bayağı.Adamların eklediği o ufak filler bile dövüşün en iyi kısmı he.
İlk başta saitama geri geri falan koşuyor ya orası aşırı iyi. Ama filler ldksfjlkshdfBoros dövüşünü birkaç kere izlemişimdir. Hele şu rage attığı kısmı seviyorum bayağı.
Hah. Mangayı okudum aslında ama fark etmemişim bak.İlk başta saitama geri geri falan koşuyor ya orası aşırı iyi. Ama filler ldksfjlkshdf