Sesshomaru 12 Ocak 2020 #2,374 Fubuki yi OP ye koysam evreni ele geçirir.Baya hoş hatun yani.Ayrıca gümüş dişin abisi net 2-3-4 arasına girermiş.
Fubuki yi OP ye koysam evreni ele geçirir.Baya hoş hatun yani.Ayrıca gümüş dişin abisi net 2-3-4 arasına girermiş.
Monkey D. Dragon 12 Ocak 2020 #2,375 Fubuki gene boş yapıyor Saitama saf da değilsin hani tek attığın adam ''en iyisi benim burda'' falan diye açıkça dile getirmişti kendini
Fubuki gene boş yapıyor Saitama saf da değilsin hani tek attığın adam ''en iyisi benim burda'' falan diye açıkça dile getirmişti kendini
Millennium Wizard 12 Ocak 2020 #2,377 Saitama Hugo'da tren oynamaya başlamış herhalde bölümden anladığım o çok benziyor.
Cüneyt Arkın 12 Ocak 2020 #2,379 sakız gibi uzatmasından vazgeçtim... eski sayılarda değişiklik yaptı geriye dönük okuması sıkıntı... Gizli İçerik: 122-123 öncekinde fubuki itin nefesini karşılıyordu şimdi kaçıyor çizdirmiş -one-
sakız gibi uzatmasından vazgeçtim... eski sayılarda değişiklik yaptı geriye dönük okuması sıkıntı... Gizli İçerik: 122-123 öncekinde fubuki itin nefesini karşılıyordu şimdi kaçıyor çizdirmiş -one-
nuni 25 Ocak 2020 #2,380 Sessiz sedasız çıkmış Yeni bölüm. https://manga4life.com/read-online/Onepunch-Man-chapter-126.html