Yok ya, peşi sıra devam etmiyor olaylar. 2 ileri 1 geri, önceki bölüm ne olduydu diye tekrar bakıyorum.Yahu yeni bölüm geldi sandım bir an.
O attığın sitedeki sıralama doğru sanırım, eğer karışıktan kastın oysa.
Yok ya, peşi sıra devam etmiyor olaylar. 2 ileri 1 geri, önceki bölüm ne olduydu diye tekrar bakıyorum.Yahu yeni bölüm geldi sandım bir an.
O attığın sitedeki sıralama doğru sanırım, eğer karışıktan kastın oysa.
En son canavar garuyu yenince a sinifi oluyordu. Daha sonra bir olay yuzunden Firtina ile kapisiyordu. Daha cok Firtina saldiriyordu bizimkide onun elini tutuyordu sadece.
Adamın varlığından bile haberleri olmadı. Saitama girip temizleyip çıktı öyle, kimse bir şey görmedi. Ama eşek değillerse anlamışlardır bunda iş olduğunu.Bir şey sormak istiyorum şu anda ben 36. bölümü okudum manga da yani Saitama nın Baronu yendiğini kimse anlamadı mı? Yani kabak gibi geminin içinden çıktı .
Hani artık sonra ki sayılar da falan böyle anlaşılıyor değil mi? Sürekli Saitama yapıp da başkasına kalmıyor ya da havada kalmıyor demi ?Adamın varlığından bile haberleri olmadı. Saitama girip temizleyip çıktı öyle, kimse bir şey görmedi. Ama eşek değillerse anlamışlardır bunda iş olduğunu.
Ondan sonra daha ciddi bir savaşı olmadı Saitama'nın. Ama şu kahramanları avlayan elemanı gömdüğünde herkes görecek sanırım.Hani artık sonra ki sayılar da falan böyle anlaşılıyor değil mi? Sürekli Saitama yapıp da başkasına kalmıyor ya da havada kalmıyor demi ?
O arkadaşı bi kere gömmüştü zaten di mi. Geçerken tekliyorAma şu kahramanları avlayan elemanı gömdüğünde herkes görecek sanırım.