Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Batoto sitesinde Saitama vs Koro- Sensei diye bir konu açılmış.
Spo yemek istemeyenler linke tıklamasınlar lakin şu Koro sensei'yi merak ettim. Assassination Classroom serisinin baş karakteri olarak geçiyor ancak cidden Saitama sama ile eşleştirilebilecek kadar güçlü bir karakter mi ? Seriyi okuyanlar yorumlarsa sevinirim, yorumlara göre belki başlarım seriye. :D
Sana anlayacağın şekilde anlatayım.Saitama Bambina ile kapışabilir, Koro-Sensei ise en fazla oyun arkadaşı olabilir.Ama ikisi de çocuksu olduğundan güzel güzel oynarlar.
Assassination Classroom'un çevirisi 100 bölüm kadar geride İngilizce devam edebilirim dersen eğlenceli seridir.One Piece çıkmadığında ya da kötü bölüm çıktığında One Piece'i geçerek haftalık sıralamada 1. olabiliyor.

Alpamis

Sana anlayacağın şekilde anlatayım.Saitama Bambina ile kapışabilir, Koro-Sensei ise en fazla oyun arkadaşı olabilir.Ama ikisi de çocuksu olduğundan güzel güzel oynarlar.
Assassination Classroom'un çevirisi 100 bölüm kadar geride İngilizce devam edebilirim dersen eğlenceli seridir.One Piece çıkmadığında ya da kötü bölüm çıktığında One Piece'i geçerek haftalık sıralamada 1. olabiliyor.
Bu Saitama'nın sınırı ve bu gücü nasıl kazandığı bilinmiyor di mi ? Ve adamın ciddileştiğini bile görmedik.:)

Alpamis

Adam açıkladı ya nasıl güçlendiğini!En güçlü olmak gerçekten sıkıcı, Sonic adam akıllı güçlense de dövüşlerini görsek.
Biliyorum da bir şeyler çıkacak bence.:) Yok ya rakibi olmasın. Hele Sonic hiç olmaz. Belki onu ciddileştirebilecek birileri çıkar.

Bu Saitama'nın sınırı ve bu gücü nasıl kazandığı bilinmiyor di mi ? Ve adamın ciddileştiğini bile görmedik.:)
Sınırı bilinmiyor lakin gücü nasıl kazandığını kendisi açıklıyor. OPMan evreni kurallarına göre bildiğin evrim geçirmiş Saitama. 3 yıl boyunca her gün aynı antrenmanı yaparak OPMan'a dönüşmüş. Seri içinde bir sürü örnek var evrime dair. Sürekli yengeç yeyince yengeç adama dönüşülen bir evrendeyiz nihayetinde. :)

Saitama şu ana kadar 3 kere ciddileşiyor ancak hep kısmi ciddileşme bunlar. Yani ciddileşince tek bir harekete odaklanıyor. Boros'a karşı Ciddi Vuruş, Sonic'e karşı Ciddi Yana Sıçrayış, One okumayanlar için spoiler;
Garou'ya karşı Ciddi Süper Hareket
Ancak bu ciddileşmeler bile aslında yeterince ciddi değil. Boros diyor bunu. Ciddi yumruk attın ama dövüş boyunca hiç dişini göstermedin, hep gücünü sakladın diyor. :D

Biliyorum da bir şeyler çıkacak bence.:) Yok ya rakibi olmasın. Hele Sonic hiç olmaz. Belki onu ciddileştirebilecek birileri çıkar.
One'dan okumayanlar için spoiler
Sonic 101'e kadar hiç çıkmıyor, yahut çizimlerin kalitesizliğinden ayırt edememiş olabilirim. Karakterleri seçmek cidden zor çünkü. Ama ileride çıkarsa bile onun rakibi S sınıfı Işık Hızı Flash olacaktır. Saitama artık göze batmaya başladı çünkü, Metal Şövalye bile onu takibe aldı. Saitama'yı zorlayabilecek karakter çıkmaz bence ama bir ümitle S sınıfı lideri Blast'ı bekliyorum. Henüz yüzü bile gösterilmedi hiç. :D

Alpamis

Sınırı bilinmiyor lakin gücü nasıl kazandığını kendisi açıklıyor. OPMan evreni kurallarına göre bildiğin evrim geçirmiş Saitama. 3 yıl boyunca her gün aynı antrenmanı yaparak OPMan'a dönüşmüş. Seri içinde bir sürü örnek var evrime dair. Sürekli yengeç yeyince yengeç adama dönüşülen bir evrendeyiz nihayetinde. :)

Saitama şu ana kadar 3 kere ciddileşiyor ancak hep kısmi ciddileşme bunlar. Yani ciddileşince tek bir harekete odaklanıyor. Boros'a karşı Ciddi Vuruş, Sonic'e karşı Ciddi Yana Sıçrayış, One okumayanlar için spoiler;
Garou'ya karşı Ciddi Süper Hareket
Ancak bu ciddileşmeler bile aslında yeterince ciddi değil. Boros diyor bunu. Ciddi yumruk attın ama dövüş boyunca hiç dişini göstermedin, hep gücünü sakladın diyor. :D

One'dan okumayanlar için spoiler
Sonic 101'e kadar hiç çıkmıyor, yahut çizimlerin kalitesizliğinden ayırt edememiş olabilirim. Karakterleri seçmek cidden zor çünkü. Ama ileride çıkarsa bile onun rakibi S sınıfı Işık Hızı Flash olacaktır. Saitama artık göze batmaya başladı çünkü, Metal Şövalye bile onu takibe aldı. Saitama
Rakibi olacağını düşünmüyorum. Veyahutta öncekilere göre daha çok zorlanır. Ama hiçbir zaman sınırını göremiyeceğiz gibi geliyor bana. Bu arada Bambina'yı yener mi sence :D

OPMan evreni çok iyi bence. Ben şu anki halimle Krala dönüşürüm herhalde. :D

Saitama One ın çizdiğinde hangi sınıfta acaba son durumda.

Rakibi olacağını düşünmüyorum. Veyahutta öncekilere göre daha çok zorlanır. Ama hiçbir zaman sınırını göremiyeceğiz gibi geliyor bana. Bu arada Bambina'yı yener mi sence :D
Saitama'yı en çok zorlayan (?) Boros oldu işte, o da evrenin en güçlüsü olduğunu iddia ediyordu. dünyayı yok edebilecek gücü vardı, teke gitti. :D
One'dan spoiler;
Garou, Kahramanlar ve Canavarlar arasında yapılan savaşta defalarca kez evrim geçirdi. Nihai formunu bulduğunda geleni gideni tokatlıyordu lakin Saitama'nın ciddileşmemiş haline tek fiske vuramadı. Çok kolay dövdü Saitama, Boros'tan güçlüsü gelmez yani OPMan evreninde. Ama bir umut işte Blast'ı bekliyorum. Onun da Saitama olabileceğine dair teoriler var. :D

Bambina'yı yenemez, o kadar da değil. :D

OPMan evreni çok iyi bence. Ben şu anki halimle Krala dönüşürüm herhalde. :D

Saitama One ın çizdiğinde hangi sınıfta acaba son durumda.
A sınıfı 39. sıra mı neydi, öyle bir şey. :D

Alpamis

Saitama'yı en çok zorlayan (?) Boros oldu işte, o da evrenin en güçlüsü olduğunu iddia ediyordu. dünyayı yok edebilecek gücü vardı, teke gitti. :D
One'dan spoiler;
Garou, Kahramanlar ve Canavarlar arasında yapılan savaşta defalarca kez evrim geçirdi. Nihai formunu bulduğunda geleni gideni tokatlıyordu lakin Saitama'nın ciddileşmemiş haline tek fiske vuramadı. Çok kolay dövdü Saitama, Boros'tan güçlüsü gelmez yani OPMan evreninde. Ama bir umut işte Blast'ı bekliyorum. Onun da Saitama olabileceğine dair teoriler var. :D

Bambina'yı yenemez, o kadar da değil. :D

A sınıfı 39. sıra mı neydi, öyle bir şey. :D
Niye la sınırını görmedik. Doğru kıyaslama şansımız da yok aslında.:S

Niye la sınırını görmedik. Doğru kıyaslama şansımız da yok aslında.:S
Bambina'nın da sınırını görmedik. :D 500 yıl önce MN Pair'i dövmüş, bugün Pair, Bambina eskisinden çok daha güçlü, baş edebileceğimiz bir rakip değil diyor. :D Vuruş gücü, hız, sıçrama gibi özelliklerine bakarak tahmin yürütebiliriz aslında ama yeterli olmaz. 1- Saitama'nın rakipleri çok zayıf olduğu için, 2- Saitama'nın gezegeni çok küçük olduğu için gücü astronomik görünüyor bana kalırsa. Saitama'nın dünyası bizimkinden küçük duruyor, A'dan Z'ye kadar şehirler var ve hepsi tek kıtada. Toriko'nun gezegeni ise 649 kat daha genişlemiş. Bambina Saitama'nın gezegeninde olsa çok rahat patlatır o gezegeni, düşen meteoru da havada yakalayıp uzaya geri gönderirdi. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 7)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık