Çizimlerini beğenmezsen linç ederler seni burada. Ben de bir iki tekme atarım.Shingeki No Kyojin animesi hayraniyim ama cizimleri hosuma gitmiyordu. HxH'de de oyle oldum. Bir de senin tavsiyen uzerine bunu deyecegim hocam. Cok tesekkur ederim.
Çizimlerini beğenmezsen linç ederler seni burada. Ben de bir iki tekme atarım.Shingeki No Kyojin animesi hayraniyim ama cizimleri hosuma gitmiyordu. HxH'de de oyle oldum. Bir de senin tavsiyen uzerine bunu deyecegim hocam. Cok tesekkur ederim.
Katılıyorum. Böyle çok iyi gidiyor. 13 bölümlük bir seri kafi şu an için. Fazlası zarar bence.1-2 sene 13 bölümlük bir tane daha çekerler, Popülerliği ortada olan bir seri devamlı anime bölümü çekmelerine gerek yok.
HxH'a el atsın.Bence Murata'yı maaşa bağlayalım OP, Bleach ve Toriko'yu çizsin.
Hadi Bleach neyse de Toriko ve OP diyerek üzdünBence Murata'yı maaşa bağlayalım OP, Bleach ve Toriko'yu çizsin.
Müdür ben Madhouse un bunu yapacağına imkan vermiyorum işte. Ne ikinci sezonu çıkan bir iş yaptılar ne de yarım kalan serilere remake yaptılar ( Claymore, Tenjou Tenge, gibi)1-2 sene 13 bölümlük bir tane daha çekerler, Popülerliği ortada olan bir seri devamlı anime bölümü çekmelerine gerek yok.