dayanıksız olduğu için,kong orgon falan yese kalkamaz.Ben BM'yi orada görüyordum ama BIG MEME haliyle aşağıda yer aldı.
Fujitora'yı neden beğenmiyorsun? Meyvesi ve gözlemi OP.
dayanıksız olduğu için,kong orgon falan yese kalkamaz.Ben BM'yi orada görüyordum ama BIG MEME haliyle aşağıda yer aldı.
Fujitora'yı neden beğenmiyorsun? Meyvesi ve gözlemi OP.
G3 nedeniyle mi diyorsun?dayanıksız olduğu için,kong orgon falan yese kalkamaz.
Sengoku nerededir mevcut hali. Fujiyi döver benceG3 nedeniyle mi diyorsun?
Dressrosada kendini güç yönünden yeterli gösteremedi. Teach ile rüyasında bile aynı seviyede olamazG3 nedeniyle mi diyorsun?
Sengoku Garp gibi sağlam. İyi olabilir. Dayanıklıdır.Sengoku nerededir mevcut hali. Fujiyi döver bence
Fujitora'daki gözlem haki kimde var? Adam arc boyunca taşları yukarıda tuttu. Kısa sürede meyvesi ile bir sürü hareket yaptı.Dressrosada kendini güç yönünden yeterli gösteremedi. Teach ile rüyasında bile aynı seviyede olamaz
Ben bir Sakazuki, Kuzan ve Borsalino gücü hissedemedim.Sengoku Garp gibi sağlam. İyi olabilir. Dayanıklıdır.
Fujitora'daki gözlem haki kimde var? Adam arc boyunca taşları yukarıda tuttu. Kısa sürede meyvesi ile bir sürü hareket yaptı.
Dofa karşı hiç ağırlık veremedi ya. Misal Aokijinin girişi Dofa karşı bir ezici hissi vardı. Fujitoradan malesef onu alamadım. O yüzden amiral karizmasını bozuyor diye düşünüyorum Fujiden ötürüSengoku Garp gibi sağlam. İyi olabilir. Dayanıklıdır.
Fujitora'daki gözlem haki kimde var? Adam arc boyunca taşları yukarıda tuttu. Kısa sürede meyvesi ile bir sürü hareket yaptı.
Ben bir Sakazuki, Kuzan ve Borsalino gücü hissedemedim.
Ben de Fuji'yi eksik görüyordum. Geçen biraz videolarını izledim. Güçü aslında. Diğerleri kadar izlenim vermedi elbette. Şamar oğlanına döndü biraz. Akainu reisin üzerinde kimse deneme yapamazdı.Dofa karşı hiç ağırlık veremedi ya. Misal Aokijinin girişi Dofa karşı bir ezici hissi vardı. Fujitoradan malesef onu alamadım. O yüzden amiral karizmasını bozuyor diye düşünüyorum Fujiden ötürü
Sanırım şeyden oldu. Aokiji mesela ilk tanitilandi. Tayfayi biçti. Luffy Zoro Sanjiyi aynı anda indirdi, okyanusu dondurdu falan.Ben de Fuji'yi eksik görüyordum. Geçen biraz videolarını izledim. Güçü aslında. Diğerleri kadar izlenim vermedi elbette. Şamar oğlanına döndü biraz. Akainu reisin üzerinde kimse deneme yapamazdı.