Hancock Yc3 en fazla Yc4'ten güçlü işte birazcık bana göre, Lucci temizinden Yc4 seviyesi. Luffy'nin bunla dövüştükten sonraki arc'taki gücüne ulaşabilir 2 yıl içerisinde. 100 gölgeli Nıghtmare Luffy işte onun seviyesi. Zaman sınırı kalkıyor sadece. Luffy gölgeli Oz+ Base Moria'yı kaldırıp kaldırıp yere çalacak seviye işte. 2 yıllık eğitimle öz gelişimi o olabilir. Zaten fiziksel gücüyle önplana çıkan birisi.
Şöyle bir şeyler yaptım. Tabii kendim görüşüm. Sengoku ve Garp'ı prime halleriyle ele aldım o yüzden o tierlere yerleştirdim. Ayrıca Aynı tierde bulunan adamlar birbirine eşit değil öyle düşünmeyin sadece bir altındaki tierden güçlü bir üstündeki tierden zayıftır. Her kişiyi bulamadım o yüzden böyle yerleştirmeler yaptım. Bir de soldan sağa olanlar ondan daha güçlüdür demek değil tamamen rastgele
Edit:Kong Yonko da olabilir bilemiyorum. Lucci(CP0) tahmini
Moria-Croco'da 2 tık alttadır şuan. Moria'dan bu saatten sonra çok beklentiye girmemek gerekli, 1000 gölgeyi kaybetti, ünvanını kaybetti falan filan, iyice güçten düştü. Crocodile belki bir ihtimal ama Yc4-Yc5 onuda aşar, en erken yenilmesi buglu olsada Yc6-Yc7 ligi adam olur işte ya da Yc5 ile Yc6 arası ama orada bile belirgin bir fark olduğu için Croco anca oraya gelebilir.
Kawamatsu Ashura gibi karakterler beklemede bakalım ne kadar güçlü çıkacaklar totalde. X-Drake'de aynı şekilde, X-Drake potansiyelli birisi gibi görünüyor Kılıç Timinin kaptanı ama Lucci'den güçlüyse güçlüdür belki yinede Yc3 seviyesi için erken tahmin olur diye düşünüyorum. 2 yıl önce o meyveye rağmen Lucci'den güçlü değildi bence X-Drake, yani en azından gösterdiği haliyle.
Diğerlerine birşey demiyorum.
Son düzenleme: