Bu da benden, Solid Snake ile çok fikir ayrılığı yaşadığımız char yok zaten. Bölmelerin kendi içinde de sıralama olduğu söylenebilir.
Son düzenleme:
Eline sağlık güzel sıralama olmuş, bence yonkoulara biraz fazla kredi vermişsin, bir kademe altta olmaları lazım WB vs Roger'dan.Bu da benden, Solid Snake ile çok fikir ayrılığı yaşadığımız char yok zaten. Bölmelerin kendi içinde de sıralama olduğu söylenebilir.
Kanka o sıralama Luffy için çok abartı değil mi? hele ki Craker'den çok üste olması.Bu da benden, Solid Snake ile çok fikir ayrılığı yaşadığımız char yok zaten. Bölmelerin kendi içinde de sıralama olduğu söylenebilir.
B+ Dof, A Cracker, A+ Katakuri diye gittim. Luffy'yi de Katakuri'nin bir seviye üstüne koyayım dedim; çünkü o seviyede iken Kaido'dan tek yedi, yetersizdi ama şimdi Kaido ile kapışacak. Henüz o seviye yani Kuzan, Sakazuki falan seviyesi bir olayını görmedik doğru diyorsun ama görürüz yakında ya.Kanka o sıralama Luffy için çok abartı değil mi? hele ki Craker'den çok üste olması.
Olabilirdi ama WB'yi prime hali olarak düşünmedim, son hali yani yetmiş küsür yaşındayken Kaido veya Big Mom'dan çok daha güçlü değildi bence. Sadece Roger için de kat çıkmayayım dedim.Eline sağlık güzel sıralama olmuş, bence yonkoulara biraz fazla kredi vermişsin, bir kademe altta olmaları lazım WB vs Roger'dan.
Dostum Shiryu'nun sağ kol seviyesi olmadığını ben de düşünüyorum özellikle şu adamla @Miyata Ichirou çok tartışıyorum bu konuyu.On numara liste ama Shiryu şuanda sağ kol gücünde değildir bana göre Issho'da meyve hakimiyeti yok. Amiral eder mi belirsiz onun dışında çok güzel eline sağlık
Shiryu yalandan sağ kol.En güçsüz sağ kol olsa bile adam sonuçta sağ kol ama yine de.Doffy'yi gömer.Dostum Shiryu'nun sağ kol seviyesi olmadığını ben de düşünüyorum özellikle şu adamla @Miyata Ichirou çok tartışıyorum bu konuyu.
Yani değil mi ? Amiraller ile aşık atan, Geleceği görebilecek kadar ileri giden. Antik, Mistik zoan meyveleri kullanan mı dersin çok sağlam adam sağ kollar. Magellan'dan tüm tayfayla beraber tek yiyen Shiryu ne ara sağ kol oldu.Dostum Shiryu'nun sağ kol seviyesi olmadığını ben de düşünüyorum özellikle şu adamla @Miyata Ichirou çok tartışıyorum bu konuyu.
Meyveyi yediğinden beri.Yani değil mi ? Amiraller ile aşık atan, Geleceği görebilecek kadar ileri giden. Antik, Mistik zoan meyveleri kullanan mı dersin çok sağlam adam sağ kollar. Magellan'dan tüm tayfayla beraber tek yiyen Shiryu ne ara sağ kol oldu.
Efsaneler Newgate, Roger 5B Gerçek imparatorlar Shanks, Kaido, Linlin'in ödülü 4B iken Teach'in 2B olması şakacıktan değil. Teach tam olarak imparator değilse Shiryu'da tam olarak Sağ kol olamazMeyveyi yediğinden beri.