Valla yaptım bile geç kaldın yazmakta.O şekilde yapsan dahi 5-10 sıralama alttaki karakter üsttekini yener sonra sıralaman çöpe gider. En iyisi dediğim gibi kategori, vaktini boşa harcama, tutarsızlıklar ortaya çıkacaktır bak.
Kategori şeklinde aynı ligin adamı diye sıralarsan tutarsızlık en aza indirgenir emin olabilirsin
https://comicvine.gamespot.com/prof...ts/one-piece-characters-power-rankings/79199/
Listem bu şekilde.100 karakterle uğraşmadım bir yerden sonra bıraktım önemli seviyelere kadar sıraladım denebilir.
İlk 4 karakter yonko seviyesinin üzerinde olanlar.
En az 4 - 12 arası ise imparator seviyesi.Ama imparator seviyesine 13 - 14 - 15 de dahil olabilir onlar belirsiz.13 dahil olur gerisi olmaz yada 14'e kadar dahil olur gibi.Manga gösterdikçe öğreneceğiz.
Sonraki 4 karakter de az yada çok amiral seviyesinin üzerinde karakterler.
20 numarayla amiralleri ve amiral seviyesini görüyoruz.Sonradan arkasına yazılan 1. komutanlar amiral seviyesi olabilir de olmayabilir de o da belirsiz.Mangaya göre şekillenecek.
Devamını da serideki konumlarına,eldeki göstergelere göre ve mangakanın kafasındaki imaja göre sıraladım.Ödüller de etkili tabii.Bazı karakterler tahmin ancak onları da saf beklentiyle yazmadım.Mangaka karasakal ve Shanks tayfasını güçlü olarak sunduğu için onları da uygun gördüğüm yerlere yerleştirdim bazı Wano karakterleriyle birlikte.