En güçlü kişi = İm ( Tahmin )
Roger,Beyazsakal,Garp seviyesi
Gorosei seviyesi (Tahmin)
Sengoku, Kong Seviyesi
4 YONKOU, 3 amiral, Reyleigh seviyesi
Fujitora, Greenbull, Mihawk, Oden seviyesi
Şuanki Luffy seviyesi
1 milyar üstü seviye = Benn Beckmann , Lucky Roo , Marco, Shiryu, King, Queen, Katakuri, Sabo (Meyveli hali) , Magellan, Jozu, Vista , Yasopp
900-1milyar seviyesi = Jack, Smoothie, Doflamingo, Kid, Kuma
800-900m seviyesi = Cracker, Jinbei, Zoro (Şimdilik) , Law, İnu-Neko, Shutenmaru, Kyoshiro
700-800m seviyesi = Perospero, Sanji (Şimdilik ) , Urouge, X-Drake, Kawamatsu
600-700m seviyesi = Snack, Hancock
500-600m seviyesi = Germa 66 üyeleri, Enel, Oven, Daifuku, Pica, Sai, Bege, Hawkins
450-500m seviyesi = Crocodile (Tahmin) , Page One, Vergo, General Franky (Şimdilik)
400-450m seviyesi = Killer, Tamago, Mf'deki koramiraller, Smoker
350-400m seviyesi = Pedro (Seylan olmadan), Kyros
300-350m seviyesi = Diamante, Trebol, Cavendish, Pekoms, Moria, Caesar, Bartolomeo
250-300m seviyesi = Lucci (Cp9 hali ) , Lao G, Gladius, Sugar, Hajrudin, Senor Pink, Machvise
200-250m seviyesi = Buffalo, Violet, Dellinger, Baby5, Caribou, Ussop (Şimdilik)
190-200m seviyesi = İdeo, Bellamy, Coribou
150-190m seviyesi = ?????
120-150m seviyesi = Jean Ango, Kelly ve Bobby Funk kardeşler, Maynard
100-120m seviyesi = Kaku (2 yıl önce) , Gambia, Bobbin
100m ve altı seviye = Diğer cp9 üyeleri ( 2 yıl önce ) , Daz Bones ( 2 yıl önce ) , Gyro, Doughty, Albion...
Tayfanın bazı üyelerini nereye koyacağımı kestiremedim, çok belirsizler çünkü..
Ve şunuda belirtiyim bazı karakterlerin belli bir ödülde olması onu o güçte yapmaz. Misal süpernovalar bulundukları ödülden fazlasını hakediyorlar normalde, yani Bege 350 milyon ödülü var diye o seviyede diyemeyiz kendisine ya da Killer 200 milyon diye o seviyede diyemeyiz , ya da Hawkins 320 milyon diye o seviyede diyemeyiz. Bu kadar basit değil ben potansiyellerini gördüm ve bu şekilde değerlendirdim güç seviyelerini.