İmu, Garling, Gandhi gibi adamları bir kenara bırakarak yazıyorum 5. sırada. Ölenleri dahil etsek ilk 10'a, tüm zamanları dahil etsek ilk 15'e giremez.Sana göre kaçta?
İmu, Garling, Gandhi gibi adamları bir kenara bırakarak yazıyorum 5. sırada. Ölenleri dahil etsek ilk 10'a, tüm zamanları dahil etsek ilk 15'e giremez.Sana göre kaçta?
Yav he he he Amiral+mış.Zirve Garp'ı yenme ihtimali olan tek yonko Shanks. Amiral+ yaptın adamı.Garp hakkındaki çoğu şey söylenti. Roger'la ölümüne gitmişse de bunun ne zaman olduğu belli değil. Görünen de o ki bu olay Roger'ın prime zamanında değil.
Kuzan %100 girmedi Garp'a. Meyve gücünü kullanmaya başladığı anda paket oldu zaten. Garp kılıç yemese Kuzan daha uzun sürse de yine alırdı. Zirvesi amiral+ ama Wb ve Roger kıyası başka bir hikaye.
Genel olarak fena değil. Karakter sayısı daha da artırılabilir. Zirveye İmu, Xebec, oturduğu koltuktan ötürü Kong gibi adamlar da konulabilir.
Reyiz şunu unutmuşsun.Safi İradeler
Luffy
Tanrılar
Nika > geri kalan herkes
İnsanlar(prime halleri)
1.ler WB-Roger
2.ler Kaido - Şebek
3.ler Shank-Mihawk-dragon-rayleigh
Garp ve Sengoku yada denizciler gibi gereksizleri listeye almadım.
Reis Japon dininin en yücesi imparatordur o bileReyiz şunu unutmuşsun.
Garp derken, Yonko BB'nin ve as tayfasının yarısının bulunmadığı adaya artistliğine giden ancak Kuzan'ı adada görünce afallayan, Kuzan'dan yediği yumruktan sonra kendisine niye Yumruk Garp dediklerini sorgulayan bunağı diyorsun sanırım. Yatıp kalkıp Kuzan'ın kara murat misali hocasını görünce tereddüte düşmesine, gücünü kısmasına, bir de Akainu tarafından çolak edildiği için Kuzan'ın eski gücünden çok geride olmasına dua etsin. Yoksa fazla tek taraflı olurdu o dövüşGarp hakkındaki çoğu şey söylenti. Roger'la ölümüne gitmişse de bunun ne zaman olduğu belli değil. Görünen de o ki bu olay Roger'ın prime zamanında değil.
Kuzan %100 girmedi Garp'a. Meyve gücünü kullanmaya başladığı anda paket oldu zaten. Garp kılıç yemese Kuzan daha uzun sürse de yine alırdı. Zirvesi amiral+ ama Wb ve Roger kıyası başka bir hikaye.
O kimWBD sen misin?
Güncel olarak (sürpriz isimleri saymıyorum) Garp'ı kanırtacak 2-3 tane isim var. Sadece Shanks diyerek elini korkak alıştırmaYav he he he Amiral+mış.Zirve Garp'ı yenme ihtimali olan tek yonko Shanks. Amiral+ yaptın adamı.