Bekleyip görmek lazımBu biraz rayin aktif korsanlık yapmamasından da kaynaklı. Adam emekli hayatı yaşıyor. Aktif görevde olsa şuankinden biraz daha iyi durumda olur birde bm doğuştan canavar. Yaşlılık Bm’yi, ray gibi düz insanlardan daha az etkilemiştir bence.
O rocks fb sinde en başından beri 4v2 nin imkansızlığını savundum çünkü hikaye olarak saçma. Sen ve ben düşmanız diyelim ve birleşip başka bir düşmanımızı indiriyoruz. Yani böyle bir senaryoda düşmanın bizden güçsüz olması imkansız ve saçma. Kaido, o aralar komutan seviyesi desek yine bm shiki falan var üstüne wb var. Kaido korsan ittifakları ihanet eder falan da diyordu. Ya orada bir karmaşa yaşanmış ya da xebec 2v1 gelin demiş. Birde seride karakterlerin hedefleriyle güçleri doğru orantılı. Xebec direkt dünyanın kralı olmak istemiş. Bu ünvanın yanında kk çok çocuksu duruyor. Atanamamış im olarak görüyorum ben xebeci. Birde Garp, tanrı vadisi olayının açılmasını bile istemiyordu. Bunun tek sebebinin rogerla ittifak kurması değilde goroseinin işe el atmasından ötürü olduğunu düşünüyorum. Xebeci orada çok taklaya getirdiler bence. Savaş kaybedilirken birde ihanetler falan olmuştur diye tahmin ediyorum.