Katakuri’de var mı?Kingte Elmasa zarar verecek atak yok. Marco + Jozu vs King + Queen olsaydı, Elmas omuzlarla böbreğini kusardı bu dinolar
Katakuri’de var mı?Kingte Elmasa zarar verecek atak yok. Marco + Jozu vs King + Queen olsaydı, Elmas omuzlarla böbreğini kusardı bu dinolar
Hangi karakter senin iddia ettiğin kadar güçlendi? Croco sağ kol ödülünü ikiye katlayacak güçte gelecek falan mı yazdın lan? Yazdıysan olmaz olsun öyle geçmişYa o parallelik kurmanız açısından dedim ataklar aynı çapta anlamında değil. Aga 2 yıl önceki karakterler benim iddaa ettiğim kadar güçlendiler hala ben savunma modundayım bu ne saçma iş yav
Kingte Elmasa zarar verecek atak yok. Marco + Jozu vs King + Queen olsaydı, Elmas omuzlarla böbreğini kusardı bu dinolar
Aynı etkiyi bırakmıyor, Big Mom bağırıyor bayağı acı çekiyor. Kuzan’ın ceketinin ütüsü bile bozulmuyor @MihawkÖyle demedim yahu ilk uyanış darbesinin Big mom üzerinden bıraktığı etkiyle Omuzun Kuzana benzer etki bıraktığını söyledim parallelik açısından ikisinin dayanıklılığı aynı demedim adamın gücünü övmek istedim bu bundan iyi anlamında bir şey dediğim yok.
Yokda bu Jozu kalas. Uyanışla çelme takar kitler. Jozu her yerini elmas yaparsa kör oluyor hem gelecek gördüğü için açık yakalar full fiziksel dövüşen adama göre fazla teknik Kata. King, Jozuya kaybetmez makara çeviriyoruz ama en zor yenecek sağ kol olduğu da bir gerçekKatakuri’de var mı?
10 günlük savaşJozu Queen'i yener mi sence? @Büyük Komutan Sakazuki
Jozu 9 gün saldırmasın 10.gün saldırsın gene yener.10 günlük savaş
Queen’de lazer var elmasın antisi.Jozu 9 gün saldırmasın 10.gün saldırsın gene yener.
Rob Lucci ikinci komutan seviyesi döner dedim Kingle falan kapışacak çapta geldi.Hangi karakter senin iddia ettiğin kadar güçlendi? Croco sağ kol ödülünü ikiye katlayacak güçte gelecek falan mı yazdın lan? Yazdıysan olmaz olsun öyle geçmiş
Jozu’nun şakası olmaz. WB tayfası düşmanları bile kabul eder.Jozu Queen'i yener mi sence? @Büyük Komutan Sakazuki