Ben bi 3,600 bekliyorum. Kuzan, Saka 4- 3,8 falandırHak yerini bulursa Kizaru 3 milyar üstü adam 4’e yakın bile olabilir. Marco kim allasen? @Whitebear D
Ben bi 3,600 bekliyorum. Kuzan, Saka 4- 3,8 falandırHak yerini bulursa Kizaru 3 milyar üstü adam 4’e yakın bile olabilir. Marco kim allasen? @Whitebear D
Saka 5 milyar hakeder.Ben bi 3,600 bekliyorum. Kuzan, Saka 4- 3,8 falandır
Yamato gayet şahsiyet sahibi birisi. Onigashima'da Luffy'den sonra en fazla iş yapan kişiydi. Ne yapacağını bilen ve ona göre davranan gayet mantıklı bir karakterdi. Aç bak bakalım Oden'im demesi dışında yanlış bir davranışı ya da hareketi var mı?Avatarınla uyumsuz oldu aga baya...
Ne fark var olum zirvesinde işte karakter. Croco gibi psikolojisi bozulduğundan kasları mı küsmüş diyeceksin?MF Marco ve Wano Marco eşit değil bence , ben karşılaştırmayı MF Marco üzerinden yapıyorum.
Abart o kadar da değil ama 3-4 sularında gezerSaka 5 milyar hakeder.
Ne yaptın be monti zirve Wb ödülü o great pirate diye ayrılıp Roger'a denk çizilmiş adama verilmiş özel ödül anasını satayım.Saka 5 milyar hakeder.
3.5 maxSaka 5 milyar hakeder.
Luffy yendiği herkesi aştığına göre şu anda Kaido üstü olması gerek.
@İtachi_27 buna bir şey demedin. Dediğime katıldın mı yoksa görmedin mi ?Bence Katakuriyi yendiğinde Katakuriden güçsüzdü. Yendiği herkesten daha güçlü bitirimiyor arcı bence Luffy
Reis BB üst kademe adam indirmeden 4’e yaklaştı. Akainu hem Aokiji’yi indirdi hem WB’yi ölümcül şekilde yaraladı. Bu adam korsan olsa şimdi ödülü Shanks ayarıydı zaten.Ne yaptın be monti zirve Wb ödülü o great pirate diye ayrılıp Roger'a denk çizilmiş adama verilmiş özel ödül anasını satayım.
Reis BB üst kademe adam indirmeden 4’e yaklaştı. Akainu hem Aokiji’yi indirdi hem WB’yi ölümcül şekilde yaraladı. Bu adam korsan olsa şimdi ödülü Shanks ayarıydı zaten.