Bir kaçını zikrette, site kapanmadan biraz konuşalım.Gördüğüm en kapsamlı liste. Pek çoğuna katılmasam da
Bir kaçını zikrette, site kapanmadan biraz konuşalım.Gördüğüm en kapsamlı liste. Pek çoğuna katılmasam da
Borsalino, Luffy değiş. Garp'ı bir üste at kusursuz listeZirve dönemlerine göre:
Im / Xebec ?????
Roger / Beyaz ????
Kaido / Linlin / Shanks / Mihawk / Garp / Sengoku / Sakazuki / Kuzan / Borsalino / Kong / 5 ihtiyar ???
Greenbull / Issho / Ray / Oden / Luffy ??
Zoro / Katakuri / King ... ?
Haklısındır da ben bu topa hiç girmem,net olarak sıralama yapmak imkansız,kimse yapamaz bence.@Millennium Wizard
@Cavitq11
Bak ''Tutarlılık yok'' dediğim şeyi burada net olarak görebilirsiniz...
Krok'un kastettiği ben miydim ? HaydaaaHaklısındır da ben bu topa hiç girmem,net olarak sıralama yapmak imkansız,kimse yapamaz bence.
Hee ama en zirve karakterler bellidir.Wb,Roger gibi.
Pekoms Croco'yu alır diyen sensen sana çok kızgınKrok'un kastettiği ben miydim ? Haydaaa
Ha yok be hehehehehPekoms Croco'yu alır diyen sensen sana çok kızgın
WB ve Roger özellikle belli ediliyor diye deriz o ayrı. Mangada çizmiş adam ''İki kral'' diye.Haklısındır da ben bu topa hiç girmem,net olarak sıralama yapmak imkansız,kimse yapamaz bence.
Hee ama en zirve karakterler bellidir.Wb,Roger gibi.
Yok yav kimseye bir şey demiyorum aramızda olan bir tartışma.Krok'un kastettiği ben miydim ? Haydaaa