Law'dan en fazla yancı olur ne sol kolu :/
Bana göre Wano güç dengesi
Ha yancı ha solkol hepsi destekLaw'dan en fazla yancı olur ne sol kolu :/
Yok yancı genelde böyle yanında durup hee emmoğlu valla haklısın öyle yapsak iyi olur falan der. Sol kol en azından karşılaşmada bir şeyler yapar :/Ha yancı ha solkol hepsi destek
Ozaman yancı olarak düşün solkol iptal aşağıdakilere göre güçlü gördüklerim orada sadeceYok yancı genelde böyle yanında durup hee emmoğlu valla haklısın öyle yapsak iyi olur falan der. Sol kol en azından karşılaşmada bir şeyler yapar :/
Chopper harika.
Öyle olursa doğru. Law diğerlerine göre emir dinleme de daha güçlü bir karakter. Luffy aşağıya in dediği an hancock gibi "haiii" demiş ve inmiştir. Momo bile arada sinirlenip kendine göre bir şeyler yapmaya çalışıyor ama Law tam-zamanlı yancı yaOzaman yancı olarak düşün solkol iptal aşağıdakilere göre güçlü gördüklerim orada sadece
Momonosuke'nin yeri dışında liste kaliteli olmuş.
Ona ayrı bir yer açıcaktım ama şimdi ban yemeyim boşuna o yüzden en sonda duruyorMomonosuke'nin yeri dışında liste kaliteli olmuş.
Hak ettiği yerde Tanuki reisChopper harika.
Luffy - Law az aşağı in hele kalabalık yapmaÖyle olursa doğru. Law diğerlerine göre emir dinleme de daha güçlü bir karakter. Luffy aşağıya in dediği an hancock gibi "haiii" demiş ve inmiştir. Momo bile arada sinirlenip kendine göre bir şeyler yapmaya çalışıyor ama Law tam-zamanlı yancı ya
Tama’nın yanına enma reisi koymaman üzdü.