Bir Kizaru ikide Doffy sama hazretleri olacak. Bır kaç seneye anket güncellensin lütfen 

Ben çakma Guts tadı almıştım özellikle animedeki girişinden...Seriye başlama sebebim Kataydı. Katayı görünce aldığım his bambaşkaydı ya
Doffy-sama’nın neyinden etkilendin? İlk seriye girdiği zaman adeta bir kekoydu. Sokakta görsen kim şekilsiz lubun diyeceğin adamın nesinden etkilendin.Bir Kizaru ikide Doffy sama hazretleri olacak. Bır kaç seneye anket güncellensin lütfen![]()
Bir de o yürüyüşü yok mu...Doffy-sama’nın neyinden etkilendin? İlk seriye girdiği zaman adeta bir kekoydu. Sokakta görsen kim şekilsiz lubun diyeceğin adamın nesinden etkilendin.![]()
Şimdi sen diyince fark ettm baya benziyo. Ama Katayı Gutsı sevdiğimden daha çok seviyorum galiba. Çakma olması pek etki yaratmamış bendeBen çakma Guts tadı almıştım özellikle animedeki girişinden...
Yengeç gibi yürüyordu hiç unutamıyorum o sahneyiDoffy-sama’nın neyinden etkilendin? İlk seriye girdiği zaman adeta bir kekoydu. Sokakta görsen kim şekilsiz lubun diyeceğin adamın nesinden etkilendin.![]()
Yengeç gibi yürüyordu hiç unutamıyorum o sahneyi![]()
Arası pişik olmuş da yürüyemiyormuş gibi.Bir de o yürüyüşü yok mu...
Atkısı falan aynı havayı yakalamaya çalışmış anime ekibi belli. Guts sevilebilecek birisi de değil zaten. Kata da değil gerçi ama cidden havalı bi çocuk adam.Şimdi sen diyince fark ettm baya benziyo. Ama Katayı Gutsı sevdiğimden daha çok seviyorum galiba. Çakma olması pek etki yaratmamış bende
Millet baya Guts fanı ya. Bir biz göremedik galiba Gutsın muhteşemliğini. Şahsen Puckın sahneleri daha çok hoşuma gitmişti...Guts sevilebilecek birisi de değil zaten. Kata da değil gerçi ama cidden havalı bi çocuk adam.
Yarın yaşındaki Shanks ve Teach gitmiş imparator olmuş. Bunun yaşı 60 olmak üzere hale Linlin’e paspas çekiyor. Baya baya çocuk adam Kata. Evli bile değil...Kataya da böyle demezsin ya. O anasının bir tanesi...