Onu bilmem de tartışmasız şekilde en iyi ilk görünüş onundu. Hatta o sayfa değil bütün sayı baya hype'tı.Kaido başganın ilk defa göründüğü sahne OP'un değil, manga tarihinin en iyi sahnesi...
Onu bilmem de tartışmasız şekilde en iyi ilk görünüş onundu. Hatta o sayfa değil bütün sayı baya hype'tı.Kaido başganın ilk defa göründüğü sahne OP'un değil, manga tarihinin en iyi sahnesi...
İlk defa seninle aynı fikirdeyim.Şu anketi nasıl Zoro önde götürür be...
Son sayfada baya patlama yaşanmıştı ya, o sahne gibisi yok valla.Onu bilmem de tartışmasız şekilde en iyi ilk görünüş onundu. Hatta o sayfa değil bütün sayı baya hype'tı.
İnsanlar bu fbden nefret etti, en büyük sebebi odur eminim bi' diğer sebebi Roger genel olarak beklenildiği kadar sevilen bir karakter olmadı.Roger'ın sahnesi nasıl bu kadar az oy alır ya. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Bunu ben daha önce yazdım. Roger için hep gerçek tarih uğruna yola çıkmış bir fedai algısı vardı. Ancak adam keyfine yolculuk yapmış, hazine peşinde koşarken şans eseri bu gerçek tarih olayı ile karşılaşmış. Taşlar ve son ada arasında bir bağlantı olmasa, Roger'in hiçbir şeyden haberi olmayacaktı.İnsanlar bu fbden nefret etti, en büyük sebebi odur eminim bi' diğer sebebi Roger genel olarak beklenildiği kadar sevilen bir karakter olmadı.
Ortamın harbici kralı WB çıktı.Bunu ben daha önce yazdım. Roger için hep gerçek tarih uğruna yola çıkmış bir fedai algısı vardı. Ancak adam keyfine yolculuk yapmış, hazine peşinde koşarken şans eseri bu gerçek tarih olayı ile karşılaşmış. Taşlar ve son ada arasında bir bağlantı olmasa, Roger'in hiçbir şeyden haberi olmayacaktı.
Beyazbıyık işinde gücünde olan bir adam. Geç kaldığı hayalini yaşıyor.Ortamın harbici kralı WB çıktı.
Mekanın sahibiOrtamın harbici kralı WB çıktı.