İlgimi çeken tek çift Franky-Robin ki Oda'nın da ciddi olarak işlediği o var gibi sadece. Baya yakıştırıyorum da, görmek güzel olur. Önceden Sanji-Nami de olsun isityordum ama Sanji Nami'yi hak etmiyor, adam olamadı gitti.
Cık. Sanji ve Choppara yazık ettinhancock gidici, nasıl olur bilmiyorum ama işler ciddileşmeden oda bu karakteri öldürecektir. böylece luffy başka bir hatuna yürüyebilecek.
nami - sanji olabilir ama düşük bir ihtimal aynı teknedelerken olmaz, hikaye bittikten sonra belki olabilir.
zoro, kılıç kullanan birisi ile birlikte olur.
usop, perona yada ilk adadaki hasta kız olabilir, başka aklıma gelmiyor.
robin, devrimcilerden yada süpernovalardan biri olabilir.
franky-brook-chopper single tayfa.
Cosette'yi diyorsun, yanlış anlamışım. Kafa gitmiş benim kusura bakma.Aşçı kızdan bahsediyorum Germa kalesinde şef
Cosette'yi diyorsun, yanlış anlamışım. Kafa gitmiş benim kusura bakma.
Oda bunu üstü kapalı onaylamış.Acaba Makino'nun çocuğu gerçekten Shanks'tan mı?
Ne zaman?Oda bunu üstü kapalı onaylamış.
Bilmiyorum. Geçen karakter tahmin oyununda o çocuğu sormayı düşündüm. İsmini araştırırken o bebekle ilgili Oda'nın "Evet, babası muhtemelen tahmin edilen adam." dediğine dair bir yazı gördüm.Ne zaman?
En olası ihtimal o zaten,sağol bu arada.Bilmiyorum. Geçen karakter tahmin oyununda o çocuğu sormayı düşündüm. İsmini araştırırken o bebekle ilgili Oda'nın "Evet, babası muhtemelen tahmin edilen adam." dediğine dair bir yazı gördüm.