Saylır tabi ki de 2y Sonra da şöyle bir şekilde dövüşseler de görsekSayılmaz mı?
Saylır tabi ki de 2y Sonra da şöyle bir şekilde dövüşseler de görsekSayılmaz mı?
En iyi olduğu dövüşe dair pek bir bilgi edinebileceğimizi sanmıyorum, belki kimden aldığını söylerKimden aldı ünvanı acaba.Umarım gösterir Oda
Durduk yere de dövüşmezler ki. Viski Tepesi'ndeki gibi bir olay olması lazım.Saylır tabi ki de 2y Sonra da şöyle bir şekilde dövüşseler de görsek
Pek çok kişi olacağını düşünmüyor ama Şu Sanji olayı var Zoro bunu duyarsa tayfadan ayrılmak isteyecektir, Usoop olayında söylemişti bir daha birine bir şekilde kendini ezdirirsen tayfadan ayrılırım diye. İşte ayrılırken Luffy bırakmaz orada dövüşebilirlerDurduk yere de dövüşmezler ki. Viski Tepesi'ndeki gibi bir olay olması lazım.
Seri sonundaki Zoro mu?Zoro vs Shanks
Sayılır fakat şöyle Naminin bile araya giremeyeceği bir şey istiyorum anlatabildim mi hem orda Zoro çoğunlukla kendini savunuyor en güçlü saldırılarıyla ölümüne bir dövüş istiyorum ( tabi sonra barışsınlar)Sayılmaz mı?
O tarz olaylarda da olabilir doğru. Ama muhtemelen olmayacak ya.Pek çok kişi olacağını düşünmüyor ama Şu Sanji olayı var Zoro bunu duyarsa tayfadan ayrılmak isteyecektir, Usoop olayında söylemişti bir daha birine bir şekilde kendini ezdirirsen tayfadan ayrılırım diye. İşte ayrılırken Luffy bırakmaz orada dövüşebilirler
Jump Force'da olur.Sayılır fakat şöyle Naminin bile araya giremeyeceği bir şey istiyorum anlatabildim mi hem orda Zoro çoğunlukla kendini savunuyor en güçlü saldırılarıyla ölümüne bir dövüş istiyorum ( tabi sonra barışsınlar)