Oda çizseydi olacaklar; Kaido ve Wb kılıç tokuşturur, bulutlar ortada ikiye ayrılır ve sahne kesilir. 10 bölüm sonra 100 gün dövüştükleri söylenir ve berabere kalmışlardır notu düşülür.Kaidou vs WB
Akainu vs Aokiji
Mihawk vs Kizaru
Law vs Zoro
Yalnız bu dövüşleri Kishi reis çizecek. Oda çizecekse gerek yok, kalsın.
@Smoker Reis bu ne diyor böyle? Enel fanı değilim ama benim bile ağırıma gitti.Nami vs Enel
Nami şuan Zeus'a sahip küçümsenecek bir güç değil. Ben yıldırım çarpışması göstermek isterdim şahsen.Oda çizseydi olacaklar; Kaido ve Wb kılıç tokuşturur, bulutlar ortada ikiye ayrılır ve sahne kesilir. 10 bölüm sonra 100 gün dövüştükleri söylenir ve berabere kalmışlardır notu düşülür.
@Smoker Reis bu ne diyor böyle? Enel fanı değilim ama benim bile ağırıma gitti.
@Smoker Reis bu ne diyor böyle?Nami vs Enel
Biri yıldırımın bir parçası, diğeri direk yıldırım.Nami şuan Zeus'a sahip küçümsenecek bir güç değil. Ben yıldırım çarpışması göstermek isterdim şahsen.
Nami kesin kazanır diye bir iddiam yok zaten sadece görmek isterdim diyorum.
Kazanma ihtimali yok bence. Yer yüzüne inse Amiral olacak adamı da Namiyle kıyaslamazsın reis. Tabii yetenek babından aralarındaki sürtüşmeyi görmek istemene bir şey demiyorum.Nami kesin kazanır diye bir iddiam yok zaten sadece görmek isterdim diyorum.
Shanks vs Teach güzel olurdu.Akainu vs Gorosei
Dragon vs Akainu
Shanks vs Teach
Ama gidip Devrimci Komutanları vs Gorosei çizer bu çapsız.
Güzel olur ama olası bir Akainu vs Gorosei'nin üstüne hiç bir şey çıkamaz. Odalarına girip normal normal konuşurken birden dalacak reis, sizin gibi bunağın... diyecek. 5v1 başlayacak sonra. OF OF OF!Shanks vs Teach güzel olurdu.