Bence de var o gözler boşuna öyle değil hahahaNe senaryo yazmışım be iki dakikada. Valla ben de şaşırmam. İlham geldi artık. Bana bunları yazdırtıyorsa vardır mutlaka bir bağ. Hislerim kuvvetlidir.
Bence de var o gözler boşuna öyle değil hahahaNe senaryo yazmışım be iki dakikada. Valla ben de şaşırmam. İlham geldi artık. Bana bunları yazdırtıyorsa vardır mutlaka bir bağ. Hislerim kuvvetlidir.
Aynen.Bence de var o gözler boşuna öyle değil hahaha
Mangaka ne yapsın daha, orda Sanji vs Zoro olmasını mı bekliyordun? Mesaj açık ve net: Zoro'nun rakibi Sanji.Bir kılıç kabzası darbesiyle bayılan ve o acıyla 5 dakika bile dayanamayacak olan aşçıdan mı bahsediyorsun güldürdün...
Abartmıyoruz sadece gerçeği söylüyoruz gevşeklikte ciddiyet olduğunu da ilk defa duyuyorum
Ama sen bütün seriyi boşuna okumuşsun sen bana yardımcı oluşunda ben sana yardımcı olamamMangaka ne yapsın daha, orda Sanji vs Zoro olmasını mı bekliyordun? Mesaj açık ve net: Zoro'nun rakibi Sanji.
Sen ağırlık ile kasıntılığı karıştırmışsın kardeşim. O yüzden o konuda yardımcı olamam .
Bana gelen sendin, unuttun mu yoksa?Ama sen bütün seriyi boşuna okumuşsun sen bana yardımcı oluşunda ben sana yardımcı olamam
Zoro mu alır zoro luffy yi mi alacak ) İnşallah şakadır ne diim ..Bunu bir kaç örneği var bi bak istersen, rahat olmasada Zoro alır hem bu dövüş kesin sonuçlanmaz
Luffy nin vs lerini görmek istiyorum deyince sana Zoro ile vs atarsa ne olur diye sordum sadece ve senin seriyi iyice okumadığını anladım (!)Bana gelen sendin, unuttun mu yoksa?
Bence alır hatta zor alır demişim ama şimdi karar değiştirdim rahat alırZoro mu alır zoro luffy yi mi alacak ) İnşallah şakadır ne diim ..
Sayemde beyin fırtınası yapabildiysen ne mutlu bana. Bugün de işe yaradım. Gönül rahatlığıyla uyuyabilirim akşamLuffy nin vs lerini görmek istiyorum deyince sana Zoro ile vs atarsa ne olur diye sordum sadece ve senin seriyi iyice okumadığını anladım (!)
Sen efsanesin yaSayemde beyin fırtınası yapabildiysen ne mutlu bana. Bugün de işe yaradım. Gönül rahatlığıyla uyuyabilirim akşam