Eskisi kadar üzerine düşünülmüş şeyler üretmiyor gibi. Daha seri üretim işler ortaya koyuyor artık. Kalite yok, kalite.
biz artık Odayla dalga geçiyoruz.Ace'i geçtim. Sabo kaç kere öldü? Bir kere öldü, sonra çıktı geldi, şimdi tekrar ölüp ölmediği tartışılıyor o da belirsiz. Karakter öldürüp sonradan getirmeyi sevmiyormuş oda bey. Beş para etmez bir yazar ya karakter öldürmüyorum, hep gizem atayım araya öldürdü yapıp sonra tekrar ortaya çıksınlar. Bence utanmasa yok çünkü serinin sonunda ace ile wb'de gelir herşey mükemmel olur
One Piece zaten bu gizem mevzuları sayesinde çok fazla uzun süre gitti. Ama şu arc bitsin artık ağlak köylüler mevzusu sona erecek. Teach ve hükümet hariç konu kalmıyor.Öyle bir saymışsınız ki ben Oda olsam seriyi yazmayı bırakırdım
Ama hepimizin ortak bir noktamız var sonunu merak ediyoruz
Dayanamıyorum artık.One Piece zaten bu gizem mevzuları sayesinde çok fazla uzun süre gitti. Ama şu arc bitsin artık ağlak köylüler mevzusu sona erecek. Teach ve hükümet hariç konu kalmıyor.
Şafağı bilmeyen ay gibisiniz, sabredin
Benim gibi yapacaktınız. Ben bu iş bmyle gidecek herhalde dedim kaç sene ara verdim yonkoulara gelince iş geri döndümDayanamıyorum artık.
Daha devler var devrimciler var Luffy nin annesi var varda var Oda isterse çabuk işleyebilir ama tarzı bizi korkutuyorOne Piece zaten bu gizem mevzuları sayesinde çok fazla uzun süre gitti. Ama şu arc bitsin artık ağlak köylüler mevzusu sona erecek. Teach ve hükümet hariç konu kalmıyor.
Şafağı bilmeyen ay gibisiniz, sabredin
OP'a ara verilmez. Sadece bölümleri kaçırmışızdır...Benim gibi yapacaktınız. Ben bu iş bmyle gidecek herhalde dedim kaç sene ara verdim yonkoulara gelince iş geri döndüm
Devler var o beni de korkutuyor.Daha devler var devrimciler var Luffy nin annesi var varda var Oda isterse çabuk işleyebilir ama tarzı bizi korkutuyor
Biz de istiyoruz ben şahsen dev arcını da görmek isterim ama malum Oda bey hepsinin suyunu çıkaracakDevler var o beni de korkutuyor.
Ama devrimciler Luffy'nin anası falan zaten ilgimç ve işlenmesini istediğim konular.