bu da iyiymiş belki one piece ile ya da kayıp yüzyıldaki krallıkla bir ilgisi vardır belki de uygarlık bunlar yüzünden yok edilmiştir.Off aklımda deli sorular az yardım edinŞeytan meyvesi nereden geldi ?
bu da iyiymiş belki one piece ile ya da kayıp yüzyıldaki krallıkla bir ilgisi vardır belki de uygarlık bunlar yüzünden yok edilmiştir.Off aklımda deli sorular az yardım edinŞeytan meyvesi nereden geldi ?
Toko işlenirse Wano'da az çok cevap olabilir.bu da iyiymiş belki one piece ile ya da kayıp yüzyıldaki krallıkla bir ilgisi vardır belki de uygarlık bunlar yüzünden yok edilmiştir.Off aklımda deli sorular az yardım edin
Ümidim o yöndeToko işlenirse Wano'da az çok cevap olabilir.
Kalpten konuşuyor. Oda'nın böyle açıklaması vardı.Diğer: Zoro'nun ağzında kılıç varken konuşabilmesi.
Anlayanlar da kalpten mi anlıyor?Kalpten konuşuyor. Oda'nın böyle açıklaması vardı.
cümleleri biraz saçma kumuşum ama teori yabancı kkenli bu kadar çevirebildim bulursam ilgilenenlere link atabilirimKorsanfan ailesi fuyduğum ilginç ve ir o kadar da komik bir teoriyi söyleyeceğim ilk başta saçma gelmişti ama üzerinde düşününce ikilemde kaldım kurtarın beni.teori şu:Gold roger sebebi bilinmeyen şekilde isteyerek teslim olmasının nedeni D.'nin iradesi ve kitabelerle ilgili öğrendiği bir şey üzerine bir teknik veya benzeri bir şey ile ölmemesidir.Sonuçta rogerın ruhu teachin bedeninde tekrar gelir ve bu sayede her ruha bir meyve olacak şekilde iki meyve yer ve tekrardan korsanlar kralı olmaya çalışır.Tamamlanmamış bir teori ama paylaşmak istedim ben de pek ihtimal vermedim ama olursa iyi bir plot twist olur)
Crocodile'ın kadın olduğunu sanmıyorum.Ama aralarında bi tanışıklık olduğu kesin Ivankov ile.Benimde en merak ettiğim gizemlerden biri bu sır.Croco ve Ivankov ilişkisi Croco kadın mı nedir, ne olmaktadır bu sır?