Rengi tutmuyor sadece Jesse ile onun dışında herşey tam isabet.Gin nereden aklına geldi sokak torbacısı olmak için ideal isim.
Rengi tutmuyor sadece Jesse ile onun dışında herşey tam isabet.Gin nereden aklına geldi sokak torbacısı olmak için ideal isim.
Yok oyle bir sey kardesim yaa. Dolasmaya ciktim hemen yazmissiniz ayip ayipProfesör Vegapunk'ın yeni güçlü icadının Sabaody'de bulunan yeşil bir saç telindeki dna ile alakalı olduğu konuşuluyor.
Sanji ayrıntısı baya iyi olmuşHırsız Kedi Yakalandı!
East Blue’da parasını araklamadığı, dolandırmadığı insan kalmayan Hırsız Kedi lakaplı Nami dün gece saatlerinde Denizci askerlerince iş üstündeyken yakalandı. Hasırşapka Korsanları ile bağlantısı olan Nami’nin kafasında 66 milyon Berry ödül bulunmaktaydı.
Paraları Ayakkabı Kutularında Saklıyordu!
Kendisinin ikamet ettiği Thousand Sunny isimli gemiye yapılan baskın sonucunda 100 milyondan fazla Berry ortaya çıktı. Paraları saklayacak yer kalmayınca kalanı ayakkabı kutularına doldurulduğu gözler önüne serildi!
Hırsız Kedi Nami ifadesinde şunları söyledi.
‘Her şeyi köyümü geri kazanmak için yaptım. Sekiz yıldır bu işle uğraşıyorum bir Allah’ın kulu halimi anlayıp destek olmadı bana! Ya ne yapsaydım kaderime boyun mu eğseydim, tabiki de güzelliğimi kullanacaktım.’
Nami’nin birçok korsanı ve vatandaşı kandırarak paralarını aldığı da biliniyordu. Bundan muzdarip olanların arasında kendi köyü Cocoyashi sakinlerinde bulunmakta. Köyün önde gelenlerinden Genzo olayın ardından şu açıklamayı yaptı.
‘Çocuğum gibi yetiştirdiğim kız bir avuç korsanla köyü terk etmeden önce hepimizin cüzdanlarını çaldı. O kadar hızlıydı ki tepki bile veremedik. Hakkımı helal etmiyorum, adaletin yerini bulmasından memnunum.’
Ayrıca Hırsız Kedinin Hasırşapka Tayfasının bir üyesi olan Vinsmoke Sanji’yi de ‘Sen istiyor duj verecek yüz Berry daha.’ diyerek kandırdığı ortaya çıktı. Mağdur Sanji ise şikayetçi olmadığını ve yine olsa aynı parayı vermekten gocunmayacağını belirtti.