Koca Ana söylüyor Pudding'de o gücün olduğunu. Pudding de safkan bir Üç Gözlü olmadığı için bu gücün uyanmayabileceğinden bahsediyor.Bastille ve Wolf'un dev olduklarını bilmiyordum. Birisinin boyutu aşırı büyük diğeri ise çokta uzun değil. Hatta boyutu dev olmasına rağmen Kuma ya da WB'den kısa gibi duruyor.
Ayrıca üç gözlülerin de her şeyi duyma gücü olduğunu bilmiyordum. Bu SBS'de mi geçti?
Çeviride onunkine benzer bir güç dediği için ben farklı bir şey sanıyordum.Koca Ana söylüyor Pudding'de o gücün olduğunu. Pudding de safkan bir Üç Gözlü olmadığı için bu gücün uyanmayabileceğinden bahsediyor.
Başka bir güç ile kitabelerin üstünde ne yazdığını okuyamaz.Çeviride onunkine benzer bir güç dediği için ben farklı bir şey sanıyordum.
Keşke yazması için de aynı şeyi söyleyebilsem. Bir nevi kendime meydan okuduğum için, herhangi bir kaynağa bakmadan kafadan yazmaya çalışıyorum. O yüzden bazı yerler eksik olabiliyor. Cücelerin yaşam süreleri gibi.Emeğine sağlık, okuması çok keyifli.
O kadar kasma bence, zaten zor bir iş üstlenmişsin. Kaynakla yazmak bile yorucu olsa gerek.Keşke yazması için de aynı şeyi söyleyebilsem. Bir nevi kendime meydan okuduğum için, herhangi bir kaynağa bakmadan kafadan yazmaya çalışıyorum. O yüzden bazı yerler eksik olabiliyor. Cücelerin yaşam süreleri gibi.
Dediğim gibi kendimi deniyorum.O kadar kasma bence, zaten zor bir iş üstlenmişsin. Kaynakla yazmak bile yorucu olsa gerek.