Narutoda ki hangi karakterler, Op evrenini sololayabilir diye konunun değiştirilmesi lazım.
Sololamak.
Narutoda ki hangi karakterler, Op evrenini sololayabilir diye konunun değiştirilmesi lazım.
Anlamadım?Sololamak.
Wb nefesi ile tekler bunu. Op karakterlerinin dayanikliklari bu kamillerin içinden geçer. Beton yaran saldırılar normal bedenlere işlemiyor. Narutoda karakterlerin bedenleri çöp. Geleceği falanda goruyon krali kadar hızlı olsun Madara wb uflese uçar.
Türkçesi varken niye böyle ingilizce- türkçe karışımı garip bir kelime kullanıyorsun, demek istemiş galiba.Anlamadım?
Sonrasını okuyamadım dostum kusura bakma. OP ve tutarlılık?Ve ayrıca güç tutarlılığı konusunda Op her açıdan içinden gecer kendi içinde çok daha dengeli bu esere göre.
Nardoya göre tutarlılığı baştan yazar la Op. Nardo mu tutarlıSonrasını okuyamadım dostum kusura bakma. OP ve tutarlılık?
Şu zaman atlaması sonrası saçmalıklara bile girmeyeceğim, sana şöyle bir örnek vereyim;Nardoya göre tutarlılığı baştan yazar la Op. Nardo mu tutarlı
Oyunlardan, karşılaştırmalarından vs bu tarz şeyler alışkanlık oluyor. Mid diff vs... Forumda, gördüğüm kadarıyla bu konuda eskisi kadar katı değil. Kullanan çok kişi görüyorum. Overwhelm gibi şeyler denmedikce sorun yok bence.Türkçesi varken niye böyle ingilizce- türkçe karışımı garip bir kelime kullanıyorsun, demek istemiş galiba.
OP bu konuda en leş seri olabilir hocam. Naruto'nun son savaş dışında pek falsosu yoktu bu konuda. Gayet tutarlı ilerledi. OP'de bu konulara girersek çıkamayız. Oda'nın keyfine göre atılan yumruğun bile hasarı değişiyor. CC gibi bir laboratuvar faresi Grizzly Magnum yiyip, bir bölüm sonra ayağa kalkıyor. Enel'in milyon volt yıldırımları kimseyi öldürmüyor.Mesela Naruto da Kakashi'nin Chidorisini yiyen bir daha ayağa kalkamıyor. Bu konuda Naruto, Op'yi beşe katlar.Nardoya göre tutarlılığı baştan yazar la Op. Nardo mu tutarlı