Valla zamanım olmadığı için 2 gündür parça pinçik hazırlıyorum konuyu. O halde ben bile 2 gündür dönüp dönüp resimlere bakıyorumOyum One Piece evreninden yana. Bu arada resimleri beğendim
Dostum öyle konu çok kuru gözükür. En azından karakter tanıtımlarında resim olsun diye düşündüm. Zaten diğer resim ve videoları "spoiler" içine aldım. Umarım internet sorunun çözülür@Densetsu no Samurai Resimleri spoiler içine alırsan çok iyi olur hacı kasıyor çünkü okumasıda zor oluyor.
İnternet sorunum yok Pc leş.Dostum öyle konu çok kuru gözükür. En azından karakter tanıtımlarında resim olsun diye düşündüm. Zaten diğer resim ve videoları "spoiler" içine aldım. Umarım internet sorunun çözülür
Farklı evrenlerin karşılaştırılmalarını hiç sağlıklı bulmuyorum zaten de, yonkouların zirve hallerinin kageleri alacaklarını düşündüm. Bu yüzden One Piece dedim. Biraz duygusal bakmış da olabilirim. One Piece'in yeri farklı sonuçta.Valla zamanım olmadığı için 2 gündür parça pinçik hazırlıyorum konuyu. O halde ben bile 2 gündür dönüp dönüp resimlere bakıyorum
Eyvallah bu arada. Yalnız şaşırttın. Op evreni alır demişsin ?
İnşallah Pc'yi yenilirsin diyeyim o zamanİnternet sorunum yok Pc leş.
Lağğğn hooop! Arakla araklaFarklı evrenlerin karşılaştırılmalarını hiç sağlıklı bulmuyorum zaten de, yonkouların zirve hallerinin kageleri alacaklarını düşündüm. Bu yüzden One Piece dedim. Biraz duygusal bakmış da olabilirim. One Piece'in yeri farklı sonuçta.
Ben resimleri araklıyorum, siz tartışın.
Senden ayrıntılı bir yorum bekliyorum zaten1-Şimdilik Naruto evreni alır diyeyim. Daha sonra uzun uzun nedenleriyle anlatacağım.
2-Naruto evreninde ki güç kısmaları OP'ye rekabet şansı getirmiş. Ameterasuyu'da kaldırsan iyi olur derim. Zira buna karşı kullanabilecekleri bir şey düşünemiyorum. OP'nin.
@Densetsu no Samurai sorduğum sorunun konuya fikir vermesi beni ayrıca mutlu etti.
Edir: 1-Naruto'yu Kaguya ile dövüşündeki hali. ile mi alacağız ?
2- Minato'da tilkinin gücü olacak mı ?
Bunlar kafama takıldı.
EyvAllahİnşallah Pc'yi yenilirsin diyeyim o zaman
Lağğğn hooop! Arakla arakla
Ben de duygusal bakacaktım ama baktım bakılacak gibi değil, bakamadım
Op'taki fiziksel güç Naruto'da yok lakin Naruto'da da farklı unsurlar bu açığı kapatıyor diye düşünüyorum. En azından One Piece'in şu anki noktasında Naruto ekibi kazanır bence.