Yok ya o kadar da acımasız davranmazlar.Ama yapımcılar bu filmi yapsa kesin ana karakter Dragon olur ve diğerlerini bir dakika altında görürüz

Yok ya o kadar da acımasız davranmazlar.Ama yapımcılar bu filmi yapsa kesin ana karakter Dragon olur ve diğerlerini bir dakika altında görürüz
Bazı konularda? O kadar kibar olmana gerek yok hem Japonlarla değil yapımcılarla uyuşmuyorYok ya o kadar da acımasız davranmazlar.Aslında çok güzel filmler yapılır ama sanırım Japonlarla bizim zevklerimiz bazı konularda pek uyuşmuyor.
Açıkcası yapımcıların amacı para kazanmak olduğu ve para kazanmanın yolu da filmin hasılatının çoğunu oluşturacak Japonları tatmin etmek olduğu için otomatik olarak öyle düşündüm. :/Bazı konularda? O kadar kibar olmana gerek yok hem Japonlarla değil yapımcılarla uyuşmuyor
Yine de aynı kapıya çıkıyor sonuçta yapımcıda japonAçıkcası yapımcıların amacı para kazanmak olduğu ve para kazanmanın yolu da filmin hasılatının çoğunu oluşturacak Japonları tatmin etmek olduğu için otomatik olarak öyle düşündüm. :/
Evet nedense İnfinty War falanda öyleydi acaba neden?Film duyuruları, film afişleri ve filmleri beklemek, filmleri seyretmekten daha zevkli.![]()
Tam olarak şu durum:Film duyuruları, film afişleri ve filmleri beklemek, filmleri seyretmekten daha zevkli.![]()
4. Murad'ın isminin One Piece'le ilgili konuda geçeceğini hiç düşünmezdim ama adam haklıymışTam olarak şu durum:
"Bağdat'ı almaya çalışmak Bağdat'ın kendinden daha mı güzeldi ne!"
4. Murad
Z ve Strong World güzeldi hatırladıklarımdan One Piece için...
Haklısın vallahi! Bir ara Yorozuya-hen'i izle daha önce gömmediysen.
Ulan burada bile Gintama pazarlıyorum![]()
İkinize de cevabım aynı.Beklentim yok ama Kizaru vs Z tarzı bir kapışma olur inşallah bari çıktığına değsin az gazımızı alsın.
One piece filmleri mi genel sinema mı bahsettiğin sarıp izleme olayı ?
Tam olarak One Piece ile alakalı değil gerçi. Ama az önce Mevlana bile geçti, 4. Murad ne ki artık4. Murad'ın isminin One Piece'le ilgili konuda geçeceğini hiç düşünmezdim ama adam haklıymış