Ulan tırt filmde bile dayak yemesin diye adamı sağa sola kaçırıyorlar ahshshshsZoro'nun bullet ile dövüşmüyor olması tuhaf usop bullet den dayak yediğinde zoro da luffy'nin yanıda duruyor.
Ulan tırt filmde bile dayak yemesin diye adamı sağa sola kaçırıyorlar ahshshshsZoro'nun bullet ile dövüşmüyor olması tuhaf usop bullet den dayak yediğinde zoro da luffy'nin yanıda duruyor.
Roger'in kaç tane Amiral öldürdüğünü duydun yada yonkou xDRoger'ın başaramadığı şey olarak bahsedilmemiş ki. Eğer öyle bir cümle varsa animasyon ekibi herhalde hiç Manga okumamış demektir. Zira Manga'da da tam tersi şekilde lanse ediliyor. Bkz:Luffy - Chinjao konuşması.
Water7'den beri kizgindir belki ona? Dayak yemesini isteyip ve dayagi hakketigini dusunup "niye hakli adama saldirayim?" dusuncesiyle yardim etmek istememistir belki.Zoro'nun bullet ile dövüşmüyor olması tuhaf usop bullet den dayak yediğinde zoro da luffy'nin yanıda duruyor.
Bu iyiydi. Bir de mangayla alakası yok derler...Ulan tırt filmde bile dayak yemesin diye adamı sağa sola kaçırıyorlar ahshshshs
yoh yav sırf zoro'nun karizma cizilmesin diye başka ne olabilirWater7'den beri kizgindir belki ona?
Hadi be oradan. Bullet teke gitmesin diye yapmışlardır. Yoksa ortada film kalmaz.Ulan tırt filmde bile dayak yemesin diye adamı sağa sola kaçırıyorlar ahshshshs
Haklısın Luffy yine dayak yemiş.Bu iyiydi. Bir de mangayla alakası yok derler...
Hahahaha yani değil miyoh yav sırf zoro'nun karizma cizilmesin diye başka ne olabilir
zoro dalsa bullete zarar mı verçek sanki.
Bana gore zarar vermekle kalmaz Roger'in mezarinin yanina "Douglas Bullet" diye mezar diktirirdi.yoh yav sırf zoro'nun karizma cizilmesin diye başka ne olabilir
zoro dalsa bullete zarar mı verçek sanki.
Filmi merak etmeye başladım şimdiden ahahshshsBu iyiydi. Bir de mangayla alakası yok derler...
Muhtemelen filmde 99mlik amiral olmayan amiral gücünde birini harcıyordur..............Hadi be oradan. Bullet teke gitmesin diye yapmışlardır. Yoksa ortada film kalmaz.
Yesin yesin. Sonuçta elbet o dayağın bir geri dönüşü oluyor.Hadi be oradan. Bullet teke gitmesin diye yapmışlardır. Yoksa ortada film kalmaz.
Haklısın Luffy yine dayak yemiş.