Sanmam ama oda nasıl izin vermiş buna anlamış değilimForumda deniyordu yeni ve son form king man olur diye harbiden tuttu. Acaba bu formu mangada görürmüyüz?
Sanmam ama oda nasıl izin vermiş buna anlamış değilimForumda deniyordu yeni ve son form king man olur diye harbiden tuttu. Acaba bu formu mangada görürmüyüz?
Oda açıklamamış mıydı bu konuyu? Yüz yılın trollüğü olur o, kalkışmaz öyle bir şeye. One Piece çok über süper bir şey çıkacak.Raftel'in adı cidden Laugh Tale ise, tüm hikaye yalan olur. "One Piece diye bir şey aslında yok, ona giden yolda Korsan Kral olunuyor" şeklinde yapılan teoirler tutar.
Bullet Bey ne yapıyorsunuz ?Roger'ın başaramadığı yapıp Yonko ve Amiralleri öldürerek en güçlü olduğunu kanıtlamak istiyormuş Bullet Bey.
Açıklamadı. Açıkçası ben de ortada bir hazine falan olduğunu sanmıyorum.Oda açıklamamış mıydı bu konuyu? Yüz yılın trollüğü olur o, kalkışmaz öyle bir şeye. One Piece çok über süper bir şey çıkacak.
Bu da 2 dakikalık özel fragman. Yine spoiler içeren yerler var.
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/coj2v9/new_one_piece_stampede_special_trailer_contains/
Ortada bildiğimiz şekilde altın dolu yüklü bir hazine yada maddi değer olsa zaten bulamasa bile hergün arar dururdu Buggy ilk elden istihbaratı var sonuçta.Açıklamadı. Açıkçası ben de ortada bir hazine falan olduğunu sanmıyorum.