İyi karakterdi valla.Trigun'cımıyız amaneden-san ?
İyi karakterdi valla.Trigun'cımıyız amaneden-san ?
Severek izlerdik kendisini.İyi karakterdi valla.
öldümü trigun ben sonunu izlemdim.?İyi karakterdi valla.
Ölmedi diye hatırlıyorum.öldümü trigun ben sonunu izlemdim.?
Eyvallah.Ölmedi diye hatırlıyorum.
Tesoro'yu bu kadar kolay yenmişti zaten, tekrar G4'ten iki yiyecek adam için film yapmazlar bence.
Son film baya hayal kırıklığıydı. O yüzden dev bir metal yığını görünce ister istemez insanın aklına g4 king kong gun geliyorFilmi bitirdin şuanda gözümde.. Bravoo bu kadar kısa özet olmazdı.
Ahaha oda bir şey mi? Bir film de Mihawk sırf gelip iki gülle kesip gitmişti .Son film baya hayal kırıklığıydı. O yüzden dev bir metal yığını görünce ister istemez insanın aklına g4 king kong gun geliyor
Luffy-zoro-sanji bunlar hayran kitlesi en yüksek karakterler ve aralarında fazla fark yok. Eğer film yapılıyorsa sadece luffy’ye değil üçüne de odak verilmeli hem daha çok reyting alınır hem çeşitlilik fazla olur.
Şimdi Zoro ve Sanji'ye ağırlık verilirse bunların gücü gösterilmiş olur. Ama sakın ha gösterilemez, yoksa sonra Oda efendi nasıl gizem kasacak?Son film baya hayal kırıklığıydı. O yüzden dev bir metal yığını görünce ister istemez insanın aklına g4 king kong gun geliyor
Luffy-zoro-sanji bunlar hayran kitlesi en yüksek karakterler ve aralarında fazla fark yok. Eğer film yapılıyorsa sadece luffy’ye değil üçüne de odak verilmeli hem daha çok reyting alınır hem çeşitlilik fazla olur.