Hasan gençliğimizi emdi, az biraz manga emmiş de ne olmuş

@Alpamis WB ne güzel dövdüyse Croc'u eleman ligler arası dikey düşüş yaşamış

Pek bir olayı varmış gibi gelmedi.
Senin için film yapmışlar.Yorumlari böyle okuyorum.
![]()
@Alpamis WB ne güzel dövdüyse Croc'u eleman ligler arası dikey düşüş yaşamış![]()
Ben bekliyordum zaten bu tarz şeyler o yüzden pek şaşırmadım.Senin için film yapmışlar.
Değil malesef dediği yaralar ruhsal yaralar. Luffy'nin Ace'i kaybetmesi Daz'ın kastettiği şey ile beraber. Crocodile da ona iğneleme yaptığı için zaten o tip bir tepki veriyor. Daha sonrasında ise iyileştiğini söylüyor zaten çok net bir biçimde. İyileşme sebebi ise zaten MF de belli. Sen çok manga okuyan birisin bu tarz durumlar sonrası karakterlerin eski durumlarına geri döndükleri ve asıl kendilerine gelmeleri çok net bir biçimde gösterilir. Crocodile WB'den sonra yaralıydı benim her zaman söylediğim şey bu adamların aralarında farklı şey olduğuydu. Başka yerlerde gördüğüm yorumlarda da bu tarz düşüncelere rastladım.Yedi bitirdi beni diyorsun yani.Croco fena çökmüş cidden filme göre. @Sir Crocodile Orada Jozu ve Doffy’den aldığı yaraları kastediyordur.
Forumdaki hatırı sayılır bir kesimin beklentisi min Dof ortalama Kata gücünde olması. Filmi yapan ekibin yaşadığı kafaya göre ise amiral seviyesi falan çıkacak Croco. Bu gidişle "Çünkü o Erza" muhabbeti büyük bir değişim yaşayabilir. Gerçi film iplenecek bir şey değil de beklenti var insanlarda.Crocodile fazla abartılıyor güç konusunda.Görevini tamamladı dayağını yedi.Hiç bir etkisi yok artık.