Oda karakterleri çizmiş, Oda ... çizmiş, Oda çizmiş, Oda'nın ismi yazıyormuş, Oda... yazıyormuş, Oda yazıyormuş.Yanlız bu filmin Oda ile alakası yok
Oda karakterleri çizmiş, Oda ... çizmiş, Oda çizmiş, Oda'nın ismi yazıyormuş, Oda... yazıyormuş, Oda yazıyormuş.Yanlız bu filmin Oda ile alakası yok
Smoker gelişecek ya. Böyle kalmayacak.Sabo adamım ya, Smoker çok fena dayak yer ama. Yanlış kişiye çatmış
Bence seri sonu amiral görürüz onu. Sabo, Coby ve Smoker diye gider belki.Smoker gelişecek ya. Böyle kalmayacak.
İnşallah. Kendisi sevdiğim bir denizcidir, son gördüğümüzde pek iç açıcı değildi durumu maalesef. Bence hakiye ağırlık vermeli daha çok, meyvesinin potansiyeli anca bu kadar gibi geliyor bana.Smoker gelişecek ya. Böyle kalmayacak.
Uyanışta bir şey çıkar belki. Bilemiyorum.İnşallah. Kendisi sevdiğim bir denizcidir, son gördüğümüzde pek iç açıcı değildi durumu maalesef. Bence hakiye ağırlık vermeli daha çok, meyvesinin potansiyeli anca bu kadar gibi geliyor bana.
22 yaşında içlerinde Sengoku ve Garp'in olduğu denizcilerle savaşmış En sonunda yakalanabilmis, sonra ID.MF'de yaptıkları kesmemiş sanırım, Crocodile'ı daha ne kadar pohpohlayabilirsiniz ya? Adam döndüğünde yonkou'lara kafa atacak sanırım.
Seriye ve özellikle mangakaya son günlerde aşırı dengesiz gittiği ve burada da henüz yeni bitmiş Vivre kartı dolayısıyla kızgınım ama sandığın kadar da dolu değilim. En azından seriye. Bunu bundan başka iki sitede daha yazdım hiç birinde böyle değildi.Aynen Hadi Odanın yazmadığı sırf 20. yıl dolayısıyla çıkan filmden Odaya giydirelim.
Naruto ile kıyas yapıldığı için mi bu kadar öfke dolsun ya OP'a?
Bulletin Reyli üstü hatta BM üstü olması tartisilmali. Abartmislar
Acayip fail oldum.Yanlız bu filmin Oda ile alakası yok