Bir de gerçekten 10 milyar beli çıkıyormuş...Belli etmemisler. Milyarlik olduğu kesin ama. Buradan kesinti o resim.
Bir de gerçekten 10 milyar beli çıkıyormuş...Belli etmemisler. Milyarlik olduğu kesin ama. Buradan kesinti o resim.
Yok ya Film bile olsa o kadar abartmazlar :dBir de gerçekten 10 milyar beli çıkıyormuş...
Ray üstü dediğin adam ya yonkou, ya da KK seviyesi falan çıkacak... Seni reisin hakkını vermeye davet ediyorum...Yok ya Film bile olsa o kadar abartmazlar :d
X.000.000.000 gibi duruyor, Reyli üstü adama Jack ile aynı vermezler herhal. Ya 2 ya da 3'dur
3 olsa Kaido ve BM'yi geçiyor. Daha ne diyim? 1.5 ile imparator oluyor Luffy. 2 diyerek yonko, 3 diyerek de KK demiş bulundumRay üstü dediğin adam ya yonkou, ya da KK seviyesi falan çıkacak... Seni reisin hakkını vermeye davet ediyorum...
Offf ya inceyi yine göremedim ben3 olsa Kaido ve BM'yi geçiyor. Daha ne diyim? 1.5 ile imparator oluyor Luffy. 2 diyerek yonko, 3 diyerek de KK demiş bulundum
Ciddi ciddi filmde Shikiye tek daldirip bu adama grup daldiracaklar. Muazzam değil mi?Offf ya inceyi yine göremedim ben
Hepsi dalmaz ya. Dövüşü yine Luffy bitirir. Önce herkesi daldırtarak rakibin ne kadar güçlü olduğu gösterilir, sonra Luffy sama işi halleder.Ciddi ciddi filmde Shikiye tek daldirip bu adama grup daldiracaklar. Muazzam değil mi?
Reyli zaten istese KK :d Bullet de KK+ demek ki.
Toei animation la geçersek yaparlar belki. Bu film için olur mu bilmiyorum ama belki birdahaki filmi gösterirlerBu konuda istek gönderilemez mi, nereyle nasıl iletişime geçilmeli acaba
Arkadaşımın arkadaş grubu Kore'de ki ünlü bir grubu Türkiye'ye getirtti. Menejerleri ile konuşup anlaştılar. Bütün organizasyon onlara aitti. Onlar ilgilendi.Toei animation la geçersek yaparlar belki. Bu film için olur mu bilmiyorum ama belki birdahaki filmi gösterirler